måndag 14 maj 2012

Bästa månadsrapporten hittills

Trots en dyster börs kan jag denna månaden visa upp den bästa värdeökningen sen jag började att presentera rapporterna.

+ 34 395 krMin portfölj har sjunkit massor sedan sist, och den aktie jag gått in tyngst i (LUMI), sjunker som en sten. Jag väljer att ha is i magen, och ska försöka öka ännu mera när tillfället känns rätt. Betssonaktien däremot var uppe på + 50% men sjönk idag med 6 %. Jag antar att det är för att utdelningen närmar sig.

Firman går ruskigt bra! Det är tack vare alla inkomster den generar som jag kan visa ett så bra månadsresultat.

En tråkig nyhet är att min sambo har bestämt sig för att kasta in handduken. Hon flyttar ut och vill inte längre att vi ska fortsätta tillsammans. Det känns tråkigt och tufft. Vi har bott tillsammans i 5 år drygt. 
Detta innebär ju en hel del förändringar i min ekonomi. Som det ser ut i nuläget får jag låna upp mitt lån med ca 1miljon kr till, vilket resulterar i att jag kommer att ha knappa 2 miljoner i lån. Min ekonomi klarar förändringen, och något positivt i allt det tråkiga är att hon vill inte att vi ska sälja så att hon kan ta del utav en eventuell vinst utan hon vill bara att jag löser ut henne med den summan hon gått in med.

Mycket återstår att göra för att inte tala om det praktiska med möbler och annat. Men det får ta sin tid, just nu är jag väldigt fokuserad på firman och på mitt jobb. Jag överlever nog (hoppas jag i alla fall). 

Jag återkommer så snart jag kan i bloggen med fler inlägg.4 kommentarer:

 1. Ajdå, tufft!
  Häng i och kämpa på, det finns säkert någon bättre för dig där ute!

  SvaraRadera
 2. Hur gick det med LUMI för dig? Såg att den reste sig runt 20 maj. Sålde du?

  Hoppas det löser sig för dig och du kan uppdatera bloggen framöver.

  SvaraRadera
 3. Jag har kvar LUMI, köpte mer innan rapport men sålde inget. Nu med facit i hand skulle jag gjort det. Men denna gången ska jag vara iskall.

  Kommer försöka uppdatera lite oftare, men det är så mycket runt om som tar min energi och tid just nu.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Ah, okej.

  Ingen fara. Ta det som det kommer!

  SvaraRadera