torsdag 6 juli 2017

Seychellerna - vilket paradis !!


Resan hit har gått bra utan varken förseningar eller annat. När vi landade på SEZ och man öppnade dörrarna för att vi skulle få klivs av så kom det istället ombord 3 killar och man stängde dörrarna igen och bad oss att inta våra platser. Där satt vi snällt i 5 min innan de informerade om att ha våra vaccineringskort redo för att sedan släppa av oss.

Väl utanför stod vår transfer och väntade som tog oss på fin tur ner till hotellet. 

Här är verkligen vackert och varmt och skönt. 

När vi checkade in fick vi den sedvanliga kakan samt en välkomstdrink. Vi blev informerade om att vi hade blivit uppgraderade och att man var väldigt glad över att både jag och min fru ( Diamond + guld ) valde Hilton igen. När vi sa att vi skulle bo på alla 3 Hilton på seyschellerna blev de ännu gladare.

Vi blev visade till rummet och där väntade en trevlig välkomstgåva i form av en flaska gott rött från 2012 samt en frukttallrik med lite kakor.

Vi blev imponerade över jacuzzin på balkongen:)

Flygningen mellan ADD-SEZ var i en gammal 737-700 med fullsatt i business och economy. 
Personalen gjorde mycket bra ifrån sig och höll en hög servicenivå !
Vi är jättenöjda so far med Ethiopian. 

När vi boardade fick vi dock veta att det fanns en speciell gate avsedd för business passagerare som inte var den gate avgången stod annonserad från. Men de skötte det bra och tog oss förbi hela kön i princip. För vår del är det inte så noga med priobording, men ändå skönt.

Här följer lite blandade bilder:

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar