söndag 9 juli 2017

Hur ska jag kunna släppa detta ?

Då har vi förflyttat oss upp till den nordvästra sidan av Mahé och checkat in på Hilton nr 2 i ordningen nämligen "Hilton Northolme". Men innan jag skriver om det måste jag dela soluppgången på väg till frukosten i morse. Jag som sjöman trodde jag hade sett det mesta men icke:

[​IMG]

Makalöst vackert. Det gör sig inte helt rättvist på bild.

Vi träffade ett äldre par från Chicago häromdagen, eller rättare sagt ville de att jag skulle ta en bild på dem tillsammans vilket jag så klart gjorde. Vi växlade några ord och de var mycket trevliga. Ursprungligen från Nigeria berättade de. De hade varit på Sri Lanka på bröllop och skulle spendera 5 dagar på Mahé innan vidare färd mot Dubai.

Vi pratade lite om priserna och jag tipsade om en taxikille jag kommit i kontakt med. De undrade om vi kunde dela taxi vilket vi gjorde när vi skulle till Northolme och de skulle på en dagstur. 

Så vi korsade ön vilket tog ungefär 45 minuter.

Pinsamt nog kunde vi inte betala chauffören eftersom vi glömt låsa upp våra kort för uttag utomlands, men det var inga problem då vi bokat honom 4 gånger till. "Vi tar det sen" sa han bara :)

Billigt var det med. Han skulle ha 100€ för att köra oss 5 sträckor på olika dagar. Hotellet skulle ha 80 € för att köra oss en sträcka mellan deras hotell?!

När vi så kom fram till Northolme var vår villa inte klar ännu. Vi hade på förhand fått reda på att vi skulle uppgraderas till en villa med oceanview. Hade bokat billigaste rummet som om jag minns rätt var "garden villa" eller liknande där man fick en över eller undervåning och delade med grannen. Nu fick vi en egen alldeles vid vattnet och med en härligt utsikt:)

[​IMG]

Andra villan till vänster är vår.

Managern i egen hög person mötte oss när vi kom och han hade tagit reda på när vi skulle anlända redan. När vi checkade ut på Double tree var de väldigt nyfikna att veta om vi skulle bege oss direkt till nästa hotell. Så jag antar att de haft kontakt. Double tree hade också meddelat att vi hade specialkost och det var managern mån om. Allt detta för att jag är Diamond mån tro ?

Vi låg en stund vid poolen innan vår villa var klar och när vi blev visade till den fick vi en glad överraskning. En flaska skumpa på rummet :)

[​IMG]

[​IMG]

Rummet är för övrigt helt perfekt. En stor terass ut mot havet med solbäddar och cafégrupp. Stort badrum med jacuzzi med utsikt över havet. (Redan provat så klart). 

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Som sagt, här är helt fantastiskt och Hilton har verkligen levererat hittills. Det ska bli otroligt spännande att komma ut till Silhouette Island om några dagar och bo i en Villa för 45.000 SEK /vecka .

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

 där, nu ska jag sova lite :) 
Tack för att bi följer, kommenterar och gillar i tråden !

5 kommentarer:

 1. Nu får du sluta! Jäklar va vackert det ser ut!
  Hur får man en sådan gratisbiljett som du snackat om?

  SvaraRadera
 2. Man skaffar ett American express premium card och handlar på det som man gör med ett vanligt bankkort. På sätt tjänar man poäng.
  Så gör jag och min fru och åker årligen på en långresa helt betald med flygpoäng.

  Hör av dig om du vill ha länken för att bli inbjuden.

  SvaraRadera
 3. Du är ta mej fan min idol! Lär mig du store mästare!:)

  Är det Diamond nivå på ditt American Express som ger allt det extra lull-lullet?

  Jag ska gärna ha med dig som mentor på vårt lilla resprojekt. Min tanke är att köra igång antingen nu på en gång eller direkt efter årsskiftet. Vi har även drygt 100 000 med mera poäng som jag tänkte konvertera till eurobonus.

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Hör av dig på info@flyforfree.se så guidar jag dig till en gratisresa

   Radera