lördag 11 april 2015

Ryssland ångar på!

Jag har månadssparat i Carnegies Rysslandsfond sedan Januari 2015 och i nuläget är fonden upp med 20 %. Rysslandsbörsen har gått starkt och är även den upp med över 20 % sedan årsskiftet.

Jag fortsätter att månadsspara i fonden så länge jag bedömer den attraktiv och kapitalet jag sätter in kommer i huvudsakligen från extrainkomster, försäljning m.m.

Min tanke är att vänta på ett rejält fall i Sverige och börja köpa Avanza-zero då den känns billig. Jag är övertygad om att uppgången vi sett hittills kommer att vända.

Samtidigt har jag och min sambo ett räntekonto med ynka 1.65 % i ränta där vi tillsammans sätter över 20.000 kr då hon för tillfället studerar. Det har vuxit på rätt så bra där och tillsammans så har vi snart nått miljonen. Jag har dock en reavinstskatt från tidigare år att beskatta men vår ekonomiska situation känns onekligen bra.

NI VET VÄL ATT NI KAN TJÄNA RISKFRIA TUSENLAPPAR GENOM DENNA GUIDE

7 kommentarer:

 1. Hej

  Den här inlägget du länkar. "Guiden för att vinna minst 12 000 kr helt riskfritt"
  Är det här lagligt? Spelbolagens villkor säger ju att insättningen bonus är för ärliga spelare och att man inte lägga ett serie spel där man garanterar vinst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Det är lagligt! Dock strider det mot en del spelbolags villkor.
   Det är mer en fråga om etik och moral än om det är olagligt eller ej.

   Läs igenom guiden och bilda dig en egen uppfattning. Hela systemet går ut på att försöka förlora så mycket pengar som möjligt hos spelbolagen (vilket gör att de går med vinst), för att vinna över det till en annan sida som heter betfair. Där spelar man mot andra spelare och betalar en liten procent på vinsten till betfair.

   Jag ser det som en "win-win situation".

   Jag har spelat på det här sättet i flera år och lyckats få ihop en rejäl bonuskassa.

   Radera
  2. Jag har tänkt göra detta, men istället för att använda mig av betfair har jag tänkt ha pengar hos ett spelbolag och försöka förlora från de andra spelbolagen där jag får bonusen. (Hellre att spelbolagen förlorar på det än privatpersoner).

   Detta kommer jag göra genom att försöka hitta freebets eller lägga spel där jag förlorar max 10 % av pengarna.

   Vad tycker om det här tillvägagångssättet? Och om jag har förstått det rätt, så är det fullt lagligt?

   Radera
  3. Freebets eller surebet är ganska omständigt att hålla på med och lönar sig inte lika mycket som det spel jag beskriver i guiden.

   Du låter ju hela tiden ett spelbolag vinna genom att du låter dem spela mot varandra.

   På betfair spelar du mot andra spelare, men vinsten betfair gör är att de tar en lite procent på spelarens vinst.

   Jag föredrar att spela så, då freeebets ofta strider mot spelbolagens regler och du kan bli avstängd samt att dina pengar riskerar att frysa inne.

   Många spelbolag ägs av samma koncern vilket gör att risken för den typen av spelande som freeebets är större att upptäcka än det riskfria spelandet i guiden.

   Radera
 2. Intressant blogg du har! Kommer följa dig på din fortsatta resa. Jag och min sambo är i en liknande situation, men vår miljon ligger lite längre bort. :) Vi har också tänkt att använda pengarna till insats på ett hus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Tack så mycket, kul med fler läsare!
   Jag ska kika in din blogg mer ordentligt senare.

   Hur ligger nu till i ert mål mot miljonen?

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera