fredag 4 januari 2013

Börjar närma mig miljonen

Det är dags att summera året som gått och när jag går tillbaka och tittar på min månadsstatistik så kan jag knappt tro att det är sant.

Jag har lyckats öka mitt kapital med 250 000 kr under 2012. Helt fantastiskt!

Så här såg det ut i januari respektive december. Jag hade som mål att nå 500 000 kr vid årsskiftet men lyckades överträffa målet med 141 000 kr! 

Om denna ökningstakten är hållbar så kan jag nå miljonen redan om 1.5 år. Jag tror dock att målet är för optimistiskt. Men jag räknar med att nå 800 000 kr till nästa årsskifte. 

Förutom det sparande och den värdeökning jag lyckats åstadkomma har det varit ett innehållsrikt år för mig.

Jag har varit och rest en del, både till Thailand och till Cypern. Jag har fått fast jobb. Jag har också gått isär med mitt ex och sålt en lägenhet. Jag har startat företag som generar vinst. Det har varit ett ganska bra år med undantag från uppbrottet med mitt ex. Men när en dörr stängs öppnas det flera nya, så därför ser jag ljust på framtiden :)

Vill också passa på att tipsa om en aktie som jag äger: ARCAM den har givit bra avkastning den senaste tiden och stiger med flera hundra procent på bara 12 månader. Jag lyckades vara med på en fin uppgång och sålde alldeles innan den rekylerade ner häromdagen, men har nu köpt på mig ännu mer och idag står den upp med ca 10%. Just nu står kursen i 148 kr och jag tror att den kan klättra upp till 200 kr inom bara någon månad. Kolla in den om ni är intresserade!

4 kommentarer:

 1. Hej! Bra kämpat, inte långt kvar till miljonen nu :)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket!
  Det har varit svårt att räkna på den senaste månadsrapporten vad gäller lägenhetsförsäljning m.m
  Tror att den är lite missvisande faktiskt, men nästintill korrekt.

  Ska bli kul att se hur 2013 utvecklas både med tanke på världsekonomin och privatekonomiskt.
  Känns som att det kan bli ett bra år.

  SvaraRadera
 3. Tack för en grym blogg!

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentarerna!
  Kul att ni gillar bloggen!

  SvaraRadera