lördag 13 augusti 2016

Nu har vi varit på 7 gratisresor och har 4 kommande inbokade. Så här gör man:

Har du inte redan ett American Express knutet till SAS EuroBonus är det på tiden att du skaffar ett!
Just nu får du 12.000 EuroBonus-poäng som välkomstgåva. Det motsvarar en enkel resa till vilken Europeisk destination som helst. 
Vill DU också resa GRATIS?
Hittills har Flyforfree.se genomfört 7 resor genom att endast betala med flygpoäng och en bråkdel i skatter och avgifter mot vad en vanlig ekonomibiljett kostar.
Vi har varit i:
Sydamerika; Peru, Brasilien
Nordamerika; USA
Asien; Jordanien, Thailand, Kambodja, Borneo, Malaysia och Indonesien.
Oceanien: Australien, Nya Zeeland, Fiji och Cook-öarna
Europa; Litauen, Lettland och Tyskland.
80 % av alla flyg har gjorts i business Class. 10 % i first Class och 10 % i economy. 
På de flyg där First class inte erbjuds har vi rest i business class. Och i de som enbart haft en kabinklass har vi rest i ekonomi.
En resa till Australien/Nya Zeeland kostar runt 3000 kr med en poängbiljett oavsett om du åker first, business eller economy.
Asien och USA för otroliga 700 kr beroende på destination!
Reser du i first eller business Class ingår alltid gratis loungebesök och prioritetsboarding samt incheckning.
Resor du i first hämtas du och lämnas vid planet av en privat chaufför eller golfbil. Reser du med Lufthansa så får du eskort i en exklusiv Mercedes eller Porsche till planet.
Alla kostnader är för tur och retur.
Är det inte dags att DU också skaffar ett betalkort där du tjänar poäng för alla dina köp såsom hyra, räkningar, dagligvaror, shopping, bensin m.m?
Ja alla utgifter du har i stort sett.
Skicka ett meddelande till oss på Facebook eller ett email till info@flyforfree.se så guidar vi dig personligen genom bonus-träsket.
Betalkorten har ingen bindningstid och kan sägas upp när som helst. Årsavgiften återbetalas då med vad som finns kvar av innevarande år du betalt in.
Vi bjuder gärna in dig och ger dig därmed en extra stor startbonus i form av fler flygpoäng än om du skulle ansöka om kortet/korten själv.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig!
Tveka inte att höra av dig så får du en personlig genomgång i hur du maximerar din poängintjäning utan att behöva ändra på dina rutiner för dina dagliga inköp.

Kortet som avses är American Express Premium och väljs i steget när du klickat på länken. (Elite är förvalt så kom ihåg att ändra i steg 2.) 

Några av våra resor:

1.

Detta var vår första bonusresa. Den tog oss i business class med SAS till Shanghai, och sedan vidare med EVA Air till Taipei. Sedan flög vi vidare med Malaysia Airlines i business class till Borneo, Kuala Lumpur och Bali. Resans pris: 2500 kr.


2.

Vår andra resa tog oss i business class från Göteborg till New York via Chicago. Där stannade vi några dagar innan vi flög vidare till Bogota, Lima, Cusco. Sedan blev det en tur till Rio de Jainero och hem via New York. Resans pris: ca 3 000 kr.


3. Vår första First Class resa. Till Nya Zeeland och sedan vidare ut i söderhavet till bl.a Fiji och Cook-öarna för att avsluta i Australien. Pris: ca 5 000 kr
Kommande resor: I vinter är det dags för Nya Zeeland igen och för den södra ön. Vi flyger i First Class och betalar 3.000 kr.Alldeles nyligen bokade vi en resa till Chile och Påskön för sommaren 2017. Den genomförs i business class med mellanlandning i Houston. Pris: 3100 kr.

Förutom ovan nämnda resor kommer vi även resa till München och Las Palmas. 

Vi har också gjort en hel del resor emellan våra long-haul och varit i Bl.a Jordanien, Tyskland. Litauen m.m

Undrar du hur det är möjligt? Kontakta oss på info@flyforfree.se eller skriv på vår FacebooksidaInga kommentarer:

Skicka en kommentar