onsdag 3 augusti 2016

Guiden för att vinna minst 25 000 kr helt riskfritt

Här presenterar jag en guide som garanterar dig minst 25 000 kr i vinst helt riskfritt. Ta dig tid och läs igenom texten och momenten i lugn och ro. Följ guiden steg för steg och den gör dig minst 25 000 kr rikare. Det finns inga hållhakar eller liknande utan detta är en väl beprövad strategi som gett mig 75 000 kr i vinst på 24 månader. Guiden kan följas om och om igen och du kan tjäna pengar så länge du vill eller orkar. Låt mig förklara:

Först förklarar jag odds-spel för den som inte känner till det. 
När man lägger ett "bet" eller ett odds så satsar man en viss summa pengar i te.x en fotbollsmatch på 1. för hemmavinst, X. för oavgjort eller 2. för bortavinst. en match kan exempelvis se ut såhär; 

1. ger 1,27 gånger pengarna medan X. ger hela 5.50 gånger insatsen. 
Det finns en hel uppsjö med spelbolagssidor att välja mellan och de flesta lockar med insättningsbonusar för att du ska spela hos just dem. Det är just bonusarna vi ska använda oss av för att tjäna våra pengar. 

Guiden går ut på att utnyttja insättningsbonusen hos alla de olika spelbolagen genom att spela på en match hos spelbolaget och samtidigt spela på samma match hos "oddsbörsen" Betfair. Hos Betfair kan man nämligen välja ett utfall som man inte tror kommer att inträffa vilket innebär att om du spelar en 1:a i exemplet ovan hos det vanliga spelbolaget så spelar du på att Chelsea ska vinna. Hos Betfair spelar du på samma match att Chelsea inte kommer att vinna. Oavsett vad resultatet blir så vinner du. 

Vad vi eftersträvar är att förlora bonusen från spelbolaget till Betfair. 

Såhär går du till väga:

1. Börja med att öppna ett nytt mailkonto som du använder vid registrering hos alla spelbolag. Detta för att det kommer att dimpa in reklam och erbjudande från de olika bolagen. 


2. 

Registrera ett konto hos . (Var noga med att ange korrekta namn och adressuppgifter, ibland händer det att spelbolagen kontrollerar identiteten i säkerhetssyfte).


Använd Bonusbloggen för att registrera dig på alla odds-sidor för tusentals kronor i bonus!


 •  Registrera dig hos spelbolagen  för att erhålla bonusarna. (Ett tips är att börja uppifrån och arbeta dig nedåt). 

3. Efter att du registrerat dig och erhållit din bonus går du in till oddsjämförelsesidan OkeynoOddsmonkey eller Bet72 och väljer det spelbolag du vill spela med i listan.


1. Här ser du vilken match du kan spela på.
2. Här ser du vilket lag du ska spela på.
3. Här ser du oddset för att spela på (Back/spelbolagssidan) resultatet. I det här fallet 2.40 gånger pengarna på att Valencia ska vinna matchen, spelas på Betclic.
4. Oddset för att boka (Lay) resultatet (se nedan om Betfair). I det här fallet 2.40 gånger pengarna på att Valencia inte ska vinna matchen, spelas på Betfair.
5. Bestämmer hur mycket av pengarna du får tillbaka om du vinner på Betclic istället för Betfair. Är optimalt om det står på minst 100% (+-0), men inget måste.
6. Vilken dag och tid matchen spelas.

Gå alltid in på Betfair och som i detta fallet Betclic innan du lägger ett bet på ena sidan, så du kan se att oddsen stämmer.

Så här fungerar Boka-funktionen (Lay) på Betfair:

1. Oddset för att boka Valencia, vilket betyder att du vinner pengar om Valencia inte vinner, alltså om matchen slutar oavgjort eller om Osasuna vinner. Siffrorna som står under oddset är det belopp i kr du maximalt kan satsa, vilket är viktigt att kolla upp innan man betar.
2. Skulden, alltså det man måste lägga ut för att genomföra spelet, blir 280kr om man satsar 200kr. Beloppet multiplicerat med oddset minus beloppet, 200*2,40-200=280 kr.

Helst vill vi alltid vinna på Betfair, eftersom så fort alla pengar är slut på t.ex Betclic så har vi vunnit över det vi satte in inklusive bonusen. Med andra ord har vi gått plus bonusbeloppet och kan börja med en ny sida. Vinner du istället på Betclic så är inte det hela världen, du förlorar inga pengar, du måste bara göra ett nytt försök att vinna över allt till Betfair. Du ska alltid lägga samma belopp på boka (Betfair) som du spelar (övriga sidor). Om du skulle fortsätta att "misslyckas" och vinna på Betclic istället för Betfair omsätter du pengarna enligt deras krav och kan sedan göra ett uttag. (Olika spelsidor har olika omsättningskrav).

Nu är det dags att fylla på spelkontona. Det belopp du vill börja med är helt upp till dig, du kommer tjäna lika mycket pengar i slutändan, men det går snabbare och du kan använda fler sidor samtidigt om du gör en större första insättning. För att kunna göra en insättning med sitt kort, krävs det att man verifierar det först. Det går oftast på samma dag (vardag), men kan ta upp till 3 dagar. Vill man börja spela direkt går det alldeles utmärkt att sätta in pengar via internetbank.

Om du har valt t.ex. Betclic som första, så gör en insättning där på 200kr.

Resten ska du sätta in på Betfair. Det är alltid bra att ha minst 3-4 gånger så mycket insatt på Betfair-kontot.

Nu är det bara att börja spela! Så fort du har spelat över hela beloppet från t.ex. Betclic, väljer du en ny sida, tar ut det beloppet (från Betfair till ditt bankkonto) du behöver sätta in på nästa sida för att få maximal bonus. Bara att göra om denna processen tills du har gått genom alla bonusar på alla sidor, vilket kommer ge dig minst 12000kr.

 • Var noggrann när du ska lägga ett bet så att det blir rätt

 • Betfair tar alltid 5% av din vinst, men inget om du förlorar
 • Du behöver inte lägga hela beloppet på ett bet, går bra att göra flera småbets (gäller bara insättningsbonusar)
 • Placera alltid samma belopp på boka på betfair som du spelar på övriga sidor
 • Utnyttja alltid maximal bonus
 • Kontrollera omsättningskravet på bonusen, ifall du vinner över pengarna till spelbolaget istället, går att göra uttag där också.
 • Högre odds - större chans att du vinner över pengarna till Betfair.
 • Jag brukar spela på odds över 5.0


Ett detaljerat exempel på hur du spelar följer här:

Gå in på Okeyno.


Här väljer jag mitt spelbolag i menyn, i det här fallet Unibet.

Sen tittar jag efter bra odds. Vi vill att oddset ska vara så högt som möjligt, så att det är större chans att spelet förloras på Unibet (men vinns på Betfair).

Helst så skulle jag vilja spela på den översta matchen, Liverpool - Man City och att det ska bli över 4.5 mål i matchen, eftersom oddset är högt och Closeness ligger över 100%

Closeness visar hur många procent plus man skulle gå ifall matchen faktiskt skulle sluta med över 4.5 mål och man därmed vinner på Unibet. I detta fallet skulle man alltså gå +2.56%.
Därför letar man alltid efter Closeness på minst 100% för att inte riskera att gå minus om spelet inte skulle gå in på Betfair, med andra ord för att spelet ska vara riskfritt

Men tittar man under oddset så står där marknadsdjupet på Betfair (£2.02 i detta fallet), vilket betyder hur stort belopp jag kan sätta till detta odds på Betfair.

Istället väljer jag matchen längst ner med betydligt mer marknadsdjup (£626.69), PAOK - Atromitos och att den ska sluta med färre än 1.5 mål (alltså minst 2 mål för att jag ska vinna på Betfair).
Visserligen är det ett lite sämre odds, men det är ändå ganska stor chans att det blir minst 2 mål i matchen så att jag vinner på Betfair.

Givetvis kollar jag också datumet då matchen spelas, så det inte är alldeles för många dagar tills den startar, jag vill ju helst att den spelas så snart som möjligt så jag kan lägga ett annat bet.

Nu går jag in på Betfair och Unibet och kollar så att oddsen stämmer. Skulle de inte göra det får jag välja en annan match.

Oddset stämmer på Unibet.


Oddset på att Boka (boka betyder att man spelar på att laget inte ska vinna) under 1.5 är också 2.9 och marknadsdjupet är på 6303kr, så det stämmer.

Jag börjar alltid med att spela på (som i detta fallet) Unibet, eftersom de kan begränsa beloppet man kan spela om man har otur. Till exempel kan de sätta att man bara får spela 500kr på just den matchen.
Det är inte roligt om du har spelat för 500kr på Betfair och sen går det bara spela för 200kr på Unibet.

Så jag börjar med att sätta 1000kr på Unibet på att det ska bli under 1.5 mål i matchen till 2.9 gånger pengarna.

Sen Bokar jag samma resultat, alltså under 1.5 mål, med samma belopp (1000kr) på Betfair till samma odds (2.9).

Skillnaden mellan att spela på ett odds på Unibet och Boka ett odds på Betfair är:
Unibet: Det jag kan vinna om jag spelar på ett odds är belopp * odds - belopp, alltså 1000*2.9-1000 = 1900kr plus. Det jag kan förlora är 1000kr.
Betfair: Det jag kan vinna om jag bokar ett odds är alltid samma belopp som jag satsar, alltså 1000kr. Det jag kan förlora är belopp * odds - belopp, alltså 1000*2.9-1000 = 1900kr.
Med andra ord så oavsett ifall matchen slutar med under eller över 1.5 mål, så går jag +-0, lika mycket som jag hade innan, men jag har flyttat pengarna till antingen Betfair eller till Unibet.

Som du kan se på Betfair-bilden här ovanför så blir skulden 1900kr om jag sätter 1000kr, jag måste alltså ha 1900kr på mitt Betfair-konto för att kunna boka spelet.

När det är en insättningsbonus som det är på Unibet, går det fint att lägga flera småbets, låt säga att du exempelvis har 6000kr på ditt Betfair-konto och 2200kr på Unibet efter att du har utnyttjat hela bonusen.
Om du då hittar en match med 8.0 i odds kan du ju inte spela hela beloppet på Unibet, eftersom det skulle kosta 2200*8-2200=15400 att boka oddset på Betfair. Istället kan det vara lämpligt att spela exempelvis 500kr.
Däremot om det är ett gratisbet som till exempel på Betclic, så måste du spela för 250kr på ditt första bet (och vinna över till Betfair) för att få ett gratisbet för 250kr.

Nu när spelet är lagt på båda sidor är det bara vänta på att matchen ska spelas. Lycka till!

För att nämna det återigen så är detta systemet helt bombsäkert! Var bara noggrann så att du inte klickar på fel odds eller fel match! När du gått igenom alla spelbolag som finns listade här ovan (som också kommer att fyllas på regelbundet) är det bara att börja om på nytt med ett nytt konto. Tilläggas bör även att spelbolagen skickar ut mail om erbjudande varje månad där de erbjuder nya insättningsbonusar till dig om du kommer tillbaka till dem, för de ser ju att du förlorar dina pengar och anser givetvis då att du är en bra kund för dem! Vad de inte vet är att du vinner i alla utfall!

När du spelar på betfair så spelar du mot andra personer som bettar. Om du spelar på att ett lag inte kommer att vinna så finns det någon som lagt spelet/bettet på att laget som du spelar på kommer att vinna. Ni byter bara pengar sinsemellan och betfair får sin del genom en kommission om 5 % på din vinst. 

Vad tjänar då jag på detta? Jo, några kronor varje gång någon registrerar sig genom länkarna jag har på bloggen, som jag skänker till välgörenhet.

Det kan vara lite krångligt i början när man inte är van vid sidorna och att lägga ett odds. Men man får rutin väldigt snabbt och sen går det som tåget. 

Undrar du över något är det bara att kontakta mig!

Lycka till!

341 kommentarer:

 1. Gratis är alltid gott.

  Tack för tipset. Har nu avverkat nummer 1 på listan och det blev 1000 kr i ren förtjänst. Vann över allt till betfair. Tog ca 10 minuter att regga och lägga spelen. Bra timlön.

  SvaraRadera
 2. Detta är ju grymt för en fattig student

  SvaraRadera
 3. Är det skattefritt?

  SvaraRadera
 4. Ni är nu 10 stycken som har registrerat er hos betfair! Härligt att se :)
  Kom ihåg att pengarna som annonserna inbringar går direkt till cancerfonden!
  Ni gör en god gärning!

  Tack!

  SvaraRadera
 5. Ovanligt med folk som delar med sig av sina hemligheter. Detta måste prövas

  SvaraRadera
 6. Lycka till! Hör gärna av er med hur det går

  SvaraRadera
 7. Adsense ja. Men var fan går alla tusentals pengar du tjänar som ref för alla länkar till betsiter? Sedan ljuger du säkert om adsense med.

  SvaraRadera
 8. Cancerfonden! Vilket också redovisas!

  SvaraRadera
 9. När man betat igenom alla sidor är det stopp? För man kan väl inte avregistrera sitt konto på till exempel betsson och sen återegistrera sig för att få en ny bonus? Det skulle i så fall innebära att när man gått igenom alla bettingsidor så kan man inte vinna mer pengar? Eller har jag missat något?

  SvaraRadera
 10. När du gått igenom alla (det finns fler än de jag anget, men ovanstående är de mest seriösa) får du månadsvis erbjudande om nya bonusar fortlöpande. Du kan till och med tjata till dig bonusar och säga att "men den andra sidan har bättre bonus".

  Eller så erbjuder du att spela för en vän med dennes namn och uppgifter, ge honom 2000 kr och behåll 10 000 själv.
  Själv reggae jag dubbla konton på alla sajter. Funkade skitbra med olika betalningsskyldig bara.
  Detta har varit en mycket bra extra inkomst för mig!

  Hör gärna av dig om du har fler frågor.

  SvaraRadera
 11. Så, om jag har 1000 kronor jag vill börja spela med, totalt. Hur ska jag börja?

  SvaraRadera
 12. Läs igenom guiden.
  Börja med 500 på betfair och 500 på unibet exempelvis.

  Lycka till

  SvaraRadera
 13. Hur mycket har du vunnit ihop nu? Hur mycket har du på kontot?

  SvaraRadera
 14. Är det inte bättre att tippa på de mindre säkra matcherna om man vill att det ska gå snabbare. Med andra ord behöver du inte ha en stor rulle på Betfair för att föra över pengarna snabbare dit från bonuskontot?

  SvaraRadera
 15. Jo, ju högre odds desto fortare brukar det gå.
  Förstod det som att du bara hade 1000 kr att sätta in.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar inte osäker så.... menar osäker match att oddsen är utjämnade typ. Tex. 1. 2.20 X. 1.90 2. 2.15 och laya 2 på betfair för att vinna 50kr skulle kosta mig 50krx2.15 snarare än om jag har ett högt odds på 2. som t.ex. 5.20 vilket kräver mkt högre rulle på betfair. Alltså om jag inte har en hög rulle så borde man ta och tippa jämna matcher ?

   Radera
 16. Började om i januari med min brors konto. + 8000 kr nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste fråga hur dina rullar ser ut ? ... Hur mkt har du satt in i respektive konto för att kunna ta ut 8000kr

   Radera
 17. En månad och endast 8000 kronor. Eller endast och endast, du förstår. Om du ska upp i miljonen kommer det ju ta år.

  SvaraRadera
 18. Jo, men det är ju inte med hjälp av spelandet jag ska ta mig till miljonen.
  Jag sparar varje månad i aktier och fonder och hittills har jag fått ihop 420 000 kr.
  Med ett sparande på 15 000 kr/månad så tar det 2,9 år för mig att nå dit.


  Men det är klart, spelandet ger mig extra inkomster vilket gör att en hel månads räkningar betalar sig, vilket gör att jag kan spara desto mer. Allt är ju relativt, men jag tycker att 8000 kr är rätt bra med tanke på att det återstår många månader på året.


  Hör gärna av dig när du börjat spela. Kul att höra hur det går.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt kritisk till liknande saker och går ofta in med inställningen att låter det för bra för att vara sant så är det ofta så. Hur fick du reda på detta system undrar jag då? Och hur vet vi att betfair inte ger dig pengar för att "lura" kunder till dom? Avslutningsvis är jag ändå intresserad utav att testa detta då det rent logiskt bör fungera bra! Problemen är väl omsättningskraven.

   Radera
 19. Jag läst om det på nätet och provade genast. Hade exakt samma inställning till det som du i början.
  Jag provade först med en lägre summa och insåg att det fungerade.

  Det enda bloggen tjänar är via länken om man registrerar sig för bonusen. Som jag tidigare skrivit skänker jag alla bloggens intäkter till Cancerfonden vilket jag också redovisar.

  Vinner du över allt till betfair behövs inga omsättningar uppfyllas. Vinner du till den andra sajten kan du ju bara välja mellan att försöka vinna över dem igen med höga odds, eller köra på låga odds så att du kan ta ut pengarna där ifrån.

  Win win situation

  SvaraRadera
 20. Vet du om det finns fler sidor likt okeyno? De jämför ganska få spelalternativ så jag letar efter något lite mer omfattande.
  Tack för det här speltipset by the way!

  SvaraRadera
 21. http://bet72.com/oddsmatcher/
  http://www.free-easy-money.com/oddsmatcher.php

  Håll koll på okeyno. Det ändras ju hela tiden, rätt som det är dyker det upp en skitbra odds.

  SvaraRadera
 22. Menar inte osäker så.... menar osäker match att oddsen är utjämnade typ. Tex. 1. 2.20 X. 1.90 2. 2.15 och laya 2 på betfair för att vinna 50kr skulle kosta mig 50krx2.15 snarare än om jag har ett högt odds på 2. som t.ex. 5.20 vilket kräver mkt högre rulle på betfair. Alltså om jag inte har en hög rulle så borde man ta och tippa jämna matcher ?

  Jag tycker att du ska starta med en högrulle på betfair. Bara köra höga odds, då är risken liten att du vinner över det till spelbolaget.
  Det är inte hela världen att vinna över det fel väg, men det tar ju några dagar extra att få ut dem.

  Men hur som helst går du aldrig back, utan vinner ju bonusen ändå.

  SvaraRadera
 23. Detta är ju en fantastisk metod, har lusläst flera ggr nu å ska genast börja. Spanat in okeyno och tycker det verkar knepigt att hitta 100% matcher, är det bara en dålig omgång nu i helgen eller är det alltid så få?

  SvaraRadera
 24. Hej Patrik!

  Det varierar. Det ändras ofta, fler gånger i timmen. Ibland händer det att det inte matchar. 99-98 % är också helt ok enligt mig.

  Pröva att kolla om en stund igen.

  SvaraRadera
 25. Ja det är väl inte hela världen men då vill man ju gärna hitta någon med lite högre odds, började med betsson så kollar bara dem spelen nu, å de är ganska låga. Jobbigt om man tömmer betfair kontot innan man kan börja plocka vinster från betsson, 3000:- i omsättningsgärns där ju.

  SvaraRadera
 26. Avvakta lite bara. Det dyker upp. Söndagar brukar vara bra

  SvaraRadera
 27. Hej Turben!
  Jag har lite funderingar angående odssen.
  vi säger att man spelar på 1 :1.19 X :3.8 2 :8.9
  och jämför denna mot en annan med "jämnare odds" här nedan:
  1 :1.66 X :2.4 2 :5.5

  Det dessa 2 skiljer sig åt är ju oddsen "in" på betfair kontot, eftersom skillnaden mellan dem är .36. Det betyder väl att om jag satsar på "jämnare" odds som i exemplet, så borde jag väl "få ut mer" av pengarna till betfair?

  Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta har jag också funderingar kring, när man spelar så att vinsten på betfair motsvarar förlusten på tillexempel bettson så är vinsten på betsson ganska mkt större än förlusten på betfair. Kan man inte då öka insatsen på betfair för att få lite hävstång på det eller är mitt logiska tänkande ur balans? :)

   Radera
 28. Förstår inte riktigt hur ni menar. Oddsen mellan betfair och spelbolaget ska helst vara lika eller så nära det går

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska ta spelet jag la nu som exempel.

   Valenciennes - lorient
   spelet som skulle göras var på över 2.5 mål. På betfair spelade jag lay på oddset (snitt) 2.43 och på betsson så spelade jag back till 2.45.

   Spelet på betfair gör att: blir det under 2.5 mål så vinner jag 285:-, blir det över så förlorar jag 430,92:-.

   Spelet på betsson gör att: blir det under 2.5 mål så förlorar jag 285:- (det var vad jag satsade) men blir det över 2.5 mål så vinner jag 698:-

   och det är den differansen förlust på betfair/vinst på betsson jag funderade på. Men medans jag skriver detta kommer jag på att på vinsten på betsson måste jag ju dra bort insatsen, alltså 698 - 285 = 413.... alltså går jag lite back vid en betsson vinst.

   Radera
 29. Nu kom jag på hur jag tänkt fel. Patrik_P, man spelar ju inte på betfair, man bokar bara där =)
  dvs oddsen blir så gott som likadana om än 2.38 vs 2.4 t.ex.
  Jag var inne och snurrade i att man spelar 1 på betfair och 2 på "spelbolaget" för att "sätta emot varandra", men så gör man ju inte =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, nej men det är jag med på :) Jag hade andra tankar om oddset som du kan läsa om ovan men jag rätade ut mina frågetecken medan jag skrev dem hehe.

   Radera
 30. Hur går det för er med spelandet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, lyckades flytta 1100:- från betsson till betfair igår så tänkte att idag tar jag dem 900:- som är kvar å sen reggar mig på en ny sida :)

   Jag är lite nyfiken på hur ofta man får nya erbjudanden sen av spelbolagen och hur dem brukar se ut, hade vart intressant att veta hur mkt man skulle kunna dra in på detta hehe

   Radera
 31. Har ännu inte riktigt förstått det här med att oddsen skall vara ungefär lika stora på båda, bokningen och spelningen alltså. Väljer jag oddset själv istället för att spela på det redan utsatta oddset?

  Mvh

  SvaraRadera
 32. Du går in på okeyno.com och sedan väljer du i listan vilket spelbolag du ska använda att spela med.

  Välj sedan odds som matchar varandra på båda sidorna. Helst ska det vara 100% eller över.
  99 - 98 % är också okej. Men helst inte under.

  Du spelar på oddset på exempelvis betsafe, och samma odds på betfair.

  SvaraRadera
 33. Hur ser man pågående spel på betfair? Hittar det ingenstans, irriterande.
  Plus att jag glömde kolla marknadsdjupet på ett spel, lagom irriterande... Får hoppas spelet går in hos Unibet, inte speciellt troligt dock... :(

  SvaraRadera
 34. Borde man inte vilja välja spel på okeyno som har så hög closeness som möjligt, t.ex. 113% fanns det ett som låg på nyss ?

  SvaraRadera
 35. Ju högre closnes desto bättre. 113 är grymt.

  Man hittar sina spel under mitt konto, aktuella spel. Matchade spel

  SvaraRadera
 36. Tycker det är så sjukt läskigt att lägga den på betfair sist. Har det hänt att marknadsdjupet har ändrats medan du placerar ditt spel på den andra siten? Så du inte kan spela tillräckligt på betfair?

  SvaraRadera
 37. Ja vid något tillfälle. Då får man ta ett sämre odds bara. Inte hela världen.

  SvaraRadera
 38. Kom ihåg att ni ska välja så höga odds som möjligt för att vinna över dem till betfair direkt. Det sparar både tid och ni kan fortsätta med metoden på de övriga sajterna.

  Odds över 5 är att föredra!

  Man får ungefär ett erbjudande per månad sedan från spelboalget om nya bonusar så det är flera 1000 kr om året man kan dra in på att bara motta erbjudanden.

  Hur går det för er andra? Någon som är färdig med en sida ännu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lagt bet på Expekt och Unibet som jag väntar på. Lyckats få över 1500 från Unibet till Betfair, så nästan tömt där.

   Jobbar på bet365, från vilka jag har svårt att hitta bra odds.

   Radera
 39. Finns det inte någon risk för att bettingbolagen drar öronen åt sig? Jag menar, det är ju de som förlorar på det, när man "drar ut" bonusen från deras sidor?

  SvaraRadera
 40. Olof: det är möjligt.
  Enligt min mening och den vän jag har som arbetat på ett bettingbolag menar vi att bolaget är ju bara tacksamma om man som kund sätter in pengar hos dem och sedan förlorar dem.

  Förlusterna inträffar oftare en vinsterna för dem. När någon vinner hos dem går de back, när de förlorar går de plus. Och att förlora är ju precis det man som spelare eftersträvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för svaret! Hade gjort en liten tankevurpa.

   Radera
 41. Anonym:

  Har lagt upp fler länkar nu med mer bonusar. Bara att ta för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur får man bonusen på Betsson?

   Radera
 42. Registrera dig via länken/bannern som finns på bloggen. Öppna ett konto hos betsson.Sätt in 1000 kr på ditt konto och gå sedan till fliken "aktivera bonus" och välj insättningsbonusen. 100 % upp till 1000 kr.

  SvaraRadera
 43. Kanske ska börja spela som du gör. Spelar annars en del på betfair. Det här verkar vara bulletproof.

  SvaraRadera
 44. Två frågor:
  För det första, bet365 och betsson är helt värdelösa ju! supersvårt att hitta bra odds där!

  För det andra, hur tänker du när du skriver att man kommer gå 12000+ minst? För dem du har här på sidan ger ju inte 12000 i bonus?

  SvaraRadera
 45. Du skriver "När du gått igenom alla spelbolag som finns listade här ovan (som också kommer att fyllas på regelbundet) är det bara att börja om på nytt med ett nytt konto."

  Hur vågar du göra detta? Registrerar du dig i samma namn eller tar du någon familjeväns/kompis namn? Även om du gör det så har väl bolagen relativt strikta regler om att bonusen endast gäller en IP-adress, en familjemedlem osv? Chansar du helt enkelt på att de inte håller tillräcklig koll? Vad kan riskerna bli om du åker fast där?

  SvaraRadera
 46. Till Anonym:

  Det finns fler oddsmatching sidor du kan testa. Sök så hittar du. Bäst odds är det på helger annars på okeyno. Vad är bra odds enligt dig? För mig är det odds som matchar 98 procent och uppåt. Om man förlorar en tjuga på att spela på en match med closness 98 % är väl skit samma? Om du läser i inlägget så står det att listan fylls på allt eftersom.

  Läs spelbolagens villkor angående flera konton. Vissa tillåter att andra familjemedlemmar också reggar sig och får bonus. De som inte gör det kan i värsta fall stänga av ditt konto hos dem. Det är det värsta som kan hända.

  Finns closness just nu på BET 365 på 101,59%. helt ok tycker jag. jag har aldrig haft problem med att hitta odds.

  Men det är möjligt att det bli så nu när ni är många som kör enligt denna metoden. De bästa oddsen "tar väl slut fort".

  SvaraRadera
 47. Har betsson tagit bort bonus vid insättning? jag gjorde precis en insättning där på 1000kr men jag fick ingen bonus, måste man göra något speciellt för att få bonus?

  SvaraRadera
 48. Du går in på "mitt konto", sedan väljer du "aktiva/tillgängliga bonusar" Och sen finns oddsbonusen att aktivera där

  SvaraRadera
 49. Behöver inget svar på frågan ovan, hittade att man måste aktivera det och det har jag nu gjort

  SvaraRadera
 50. Jag har fått mail och flera inlägg i bloggen om att det är svårt att hitta höga odds med closness på 100%. Jag är medveten om att det kan vara så ibland. Störst chans har man givetvis på helgen för då spelas det många matcher. Annars brukar tid, ons vara bra också!

  Listorna uppdateras flera gånger per dygn, ibland är det dock gammal information som syns för odds som redan ändrat sig. Ha koll på detta när ni ska lägga spel.

  Om ni hittar matcher till ett odds av 5 eller högre är det bara att köra! Closness på 99% är helt okej det också. Kom ihåg att ni förlorar inga pengar om ni spelar på matcher med closness under 100%, ni vinner bara lite mindre än vad ni skulle gjort vid 100%.

  Det är så små pengar det rör sig om (20-lappar). Kör på! Lägg gärna många små spel på höga odds än att köra ett stort på exempelvis 3 i odds.

  Hör av er om ni har frågor.

  SvaraRadera
 51. Försökte med att tigga till mig fler bonusar från de bolag jag är klar med på listan. (Bet 365, Betsson) och fick till svars att de kommer att erbjuda grymma bonusar i maj/juni lagom till fotbolls EM startar. Fram tills dess ska jag se till att avverka listan. Fram tills dess skulle de skicka ut erbjudanden varje månad i sina mail utskick.

  Hittade grymma odds på en match nyss på Unibet. 8 i odds och 105% i closenes. Man får vara snabb. Tack för en bra guide föresten. Blir några tusen extra denna månaden att spendera för.

  SvaraRadera
 52. Ytterligare än oddsmatcher man kan använda för att matcha oddsen.

  http://www.oddsmonkey.com/OddsSearch.aspx

  SvaraRadera
 53. Någon som lyckas "avverka" en spelsida ännu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Betsson och Unibet änsålänge, antagligen betsafe ikväll

   Radera
 54. Turben! Genial idé det här och väldigt bra skrivet och förklarat. Lätt att hitta bra odds (98% och uppåt), och en snabb väg till lite extra pengar till den alltid så viktiga extra ölen. Änsålänge ligger jag +2500 och det är gött att se det växa. Bra jobb!

  SvaraRadera
 55. Härligt!

  Har du vunnit över allting till betfair eller har du fått omsätta på spelbolagen för att ta ut?

  Jag kommer att lägga upp fler banners allt eftersom, så håll utkik efter fler bonusar.
  Och kom ihåg att det kommer att komma nya erbjudanden till befintliga kunder via email bla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla mina odds har gått in till Betfair, även fast jag har chansat lite och tagit odds kring 3 istället för över 5. Så lite tur allt. Lägg gärna upp fler länkar, det här går ju kanon!

   Radera
 56. Har lagt upp en till nyss. Betredkings.

  SvaraRadera
 57. Eftersom jag var skeptisk till den här metoden initialt så kollade jag upp den och hittade bland annat en beskrivning av fenomenet på wikipedia:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Arbitrage_betting
  (Bläddra ner till "Bonus sports arbitrage")

  Det verkar vara ett rätt så vanligt förekommande knep inom spelvärlden. Det är lite knepigt i början för nån som aldrig har spelat tidigare, men man kommer snabbt in i det.
  Tack för en bra guide!

  SvaraRadera
 58. Anonym:

  Precis, det är väl beprövat. Jag kom över det av en slump. Var skeptisk till en början och gjorde fel i mitt första spel. Jag la inte samma spel på betfair och spelbolaget. På spelbolagen står det ju i ordning 1 X 2 men på betfair står det ofta 1 2 X. Som tur var gick spelet in ändå.

  SvaraRadera
 59. Hej!
  Jag har tänkt börja testa denna metod men är lite osäker på hur mycket jag ska sätta in på det olika kontorna. Om jag börjar med Betsson och sätter in 1000Kr och får 1000Kr i bonus får jag en summa på 2000Kr hos Betsson. Men hur mycket ska jag sätta in på Betfair?

  SvaraRadera
 60. Desto högre odds du kan spela med ju bättre. Med höga odds krävs en hög insats hos betfair. Om du har råd tycker jag du ska sätta in 4000 kr hos betfair. Då kan du köra på höga odds, samt ha pengar kvar om du skulle vinna över till spelbolaget istället för till betfair.

  2000 kr på betfair går också fint. Lägg odds om ca 500 kr på spelbolaget så har du råd med höga odds på betfair.

  SvaraRadera
 61. Men det går väl att sätta in mer pengar på Betfair vid ett senare tillfälle om det är så att man vinner bara på spelbolaget?
  Och ska man använda kalkylern som finns på Okeyno till nåt?

  Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 62. Hej igen!

  Jadå, du kan sätta in pengar när du vill.

  Med kalkylatorn kan man räkna ut hur mycket man går + eller - om closness är över 100% respektive under 100%. Men den säger inte så mycket egentligen. Lägg inte ner för mycket tid på den. Hitta istället odds som matchar till 98 % och uppåt!

  P.S Glöm inte att registrera dig via mina länkar så får bloggen och cancerfonden några kronor.

  SvaraRadera
 63. Ok tack!
  Jag registrera mig faktiskt igår på Betfair och Betsson, självklart via dina länkar!

  SvaraRadera
 64. Då önskar jag bara lycka till!
  Hör av dig om du har några frågor.

  SvaraRadera
 65. Hur går det för er mer spelandet? Rapportera gärna!

  SvaraRadera
 66. Det går väl sådär...! Har svårt att få över pengarna till Betfair kontot! Har spelat på odds uppåt 6 - 8 ett par gånger och "misslyckas". Satte ett spel med 1.6 för att just vinna till spelsidan, men då vann jag på Betfair! ;) Har dock spelat med closness runt 100 så har inte "förlorat" någonting... Det tråkiga är bara Betfairs 5%:are + avgiften för att sätta in mer på Betfairkontot....

  SvaraRadera
 67. Ja, det är ju så Betfair tjänar sina pengar. Men det blir inte så stora summor i slutändan gentemot det du vunnit.

  Det låter som att du haft otur med den höga oddsen. Har du avverkat något bolag ännu?

  SvaraRadera
 68. Jo precis, men det är tråkigt när samma pengar åker ut å in...Förhoppningsvis inte.

  Ja det kanske man kan säga. Betclic är det enda... Unibet, Betsafe & Betsson har jag vunnit till istället.. 2400 / 1800 / 1500 har jag vunnit över tid vilket gör att det tar tid. Dock kan man på Unibet ta ut allt över 2200 (Insatt tusing + bonus) så man kan flytta tillbaka pengarna till Betfair. Detta gör dock att man ligger ute med en hel del pengar. Men jag kör på! Får hoppas att helgen kan komma med några bra matcher!

  SvaraRadera
 69. Bara att fortsätta köra! Det har hänt mig flera gånger också! Det ända är ju att det tar längre tid bara.

  SvaraRadera
 70. Kom med lite uppdateringar :)
  Alltid roligt att följa ju.

  Hur går det där ute?

  SvaraRadera
 71. Okeyno uppdaterar väldigt dåligt när man kör mot unibet. Eller är det bara jag som har den uppfattningen?

  SvaraRadera
 72. Hej!

  Jag har märkt det vissa gånger. Ibland hänger den med bra. Testa oddsmonkey istället. Eller vänta på ett bra odds på unibet.

  SvaraRadera
 73. Nu till helgen spelas det många matcher. Lär dyka upp några riktigt bra odds då.

  SvaraRadera
 74. Hittar många med bra odds på okeyno, men när jag checkar mot unibet/betfair så stämmer oddsen nästintill aldrig. Har hittat 1 odds som stämt hittills.

  SvaraRadera
 75. Eftersom "vi" tjänar pengar på det här, vilka är det som förlorar pengarna? Måste ju alltid finnas en motpart.

  SvaraRadera
 76. Den du spelar mot på betfair förlorar när du vinner.

  SvaraRadera
 77. Nu är det helg. Hoppas nu hittar många bra odds!

  SvaraRadera
 78. Grymt spel nu på Man U - Tottenham.
  Betsafe

  Closeness: 104,76 %

  SvaraRadera
 79. Någon som fått in några matcher nu under helgen?

  SvaraRadera
 80. Har fått in två matcher idag. Vad har ni för strategier när ni håller på med det här ? Vad är det viktigaste att tänka på tycker ni ?

  SvaraRadera
 81. Personligen tycker jag att man inte ska ha bråttom. Man ska invänta höga och bra odds och inte chansa på lägre odds bara för att man snabbt vill vinna över pengarna.

  Jag har kollat på oddsen flera gånger nu under helgen och hitta grymma höga odds. Har gått in och kollat så att det stämt och det gjorde de.

  SvaraRadera
 82. Ny spelsida upplagd. Jetbull. 75 € i bonus!

  SvaraRadera
 83. Tjena.

  Jag har tyvärr konto på de flesta spelbolags-sidorna sen gammalt. Kommer detta fungera alls för mig?

  SvaraRadera
 84. Ja.
  Men om du registrerar dig på nytt så använd ett annat kontokort eller ett annat betalningsalternativ än du gjort tidigare. Det värsta som kan hända är att du blir påkommen och drar in din bonus. Du förlorar med andra ord ingenting.

  Mig har de aldrig dragit in någon bonus för, de ser ju att jag spelar och förlorar. Då vill de ju ha kunden kvar.

  SvaraRadera
 85. Men det är väl inte alltid bra om det är över 100 %?
  Vinner jag istället på tex unibet (osv) så vinner jag inte lika mycket som jag kunde gjort på betfair?

  Så closeness över 100 är väl bara bra om jag vinner på betfair?

  Annars får du gärna berätta var jag tänker fel? :)

  SvaraRadera
 86. Det står "HT/FT: X / 1" på okeyno. Jag hittar det på Unibet, men inte på Betfair. Vad ska jag spela på där?

  Tack för en schysst guide btw, har sett idén presenteras på annat håll, men ingen väldetaljerad how-to.

  SvaraRadera
 87. Anonym:

  När closnes är över 100% betyder det art oddset är högre på spelbolaget än på betfair.

  Ex
  Spelbolag: 5.0
  Betfair : 4.8

  Satsar du 100 på spelbolaget kan du vinna totalt 500 kr med insatsen.
  Du förlorar 480 på betfair vilket betyder att du går plus 20 kr och omsätter bonusen samtidigt.


  Du ska sträva efter att oddset är högre på spelbolaget än det du bokar på betfair.

  SvaraRadera
 88. På betfair heter det halvtid/fulltid.
  I detta fall oavgjort vid halvtid och hemmalaget vinner 2:a halvlek. Var noga när du lägger spelet så att det inte blir fel. Det är lätt att göra slarvfel, så dubbelkolla innan du placerar spelet så du valt rätt lag osv.

  SvaraRadera
 89. Du får gärna förklara lite närmare vad som menas med dem pengarna under "lay odds" och "back odds" :) tack på förhand.

  SvaraRadera
 90. Backodds är det alternativ man väljer hos spelbolaget.
  Och Layodds det man väljer hos Betfair.

  Tex

  Man U - Livepool. 1. 1.5 X. 2.25 2. 3.0
  När du kör på spelbolaget och backodds spelar du på det alternativ du tror et kommer att bli.

  När du spelar på betfair och layodds spelar du på vad du inte tror komme ratt inträffa.

  Om du spelar en 1:a på spelbolaget så vinner du om det blir en etta. Om du spelar en etta hos betfair så vinner du om det inte blir en etta.

  SvaraRadera
 91. Kan man starta ett konto med pengar från sitt visa-kort och ett konto med pengar från sitt mastercard?

  SvaraRadera
 92. Hur länge kommer detta att fungera?
  Blir detta allt för populärt och alla kommer börja göra såhär så måste ju typ unibet förlora massa pengar till Betfair?
  Betfair får ju ändå 5% på allt som spelas medans Unibet bara förlorar?
  Någonstans ifrån måste ju de 1000 kr man får i bonus komma ifrån.
  Eller tjänar de så bra på allt annat ändå så de kommer fortsätta locka spelare med dessa bonusar?

  SvaraRadera
 93. Ju fler spelare Unibet får desto mer vinst generas. Vissa vinner och andra förlorar. Så är det ju bara. Bonuspengarna som spelbolagen lockar med betalas ju ut till de som omsätter den tillräckligt många gånger. Visst finns det de som är duktiga på sport och spelar ihop bonusen på vanligt sätt. Många av dem som vinner bonusen spelar säkert bort den vid ett senare tillfälle.

  Jag tror inte de hade haft råd att erbjuda så stora bonusar om de inte gått med vinst i längden ändå.

  Målet med att spela enligt guiden är ju att förlora pengarna från spelbolaget till betfair. Så ju mer kunderna förlorar desto fler bonusar kan de erbjuda dem.

  Detta är något som använts sedan det infördes att man kunde boka spel och bonusarna började erbjudas.

  Jag har läst åtskilliga trådar om just detta ämne.

  SvaraRadera
 94. Ja det låter ju onekligen som du har läst på i ämnet.
  Skall testa genast och se hur det faller ut!
  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 95. Vill be om er tid att besvara denna frågan:

  Hur hittade ni till bloggen?

  SvaraRadera
 96. Spännande! Jag registrerade mig precis på Betfair och Bwin så nu får vi se hur det går. Hoppas jag fattade allt rätt bara, haha!

  Jag tittade på Okeyno och såg en match, Arsenal - AC Milan. Under outcome stod det Arsenal. Closeness på 100%. Oddsen var kanske inte superbra för detta ändamålet, både back och lay låg på 2.10.

  Men jag gick iaf in på Bwin och spelade på att Arsenal skulle VINNA. Sedan bokade jag ett spel på Betfair, och det innebär att jag spelar att Arsenal ska FÖRLORA. Har jag förstått det hela rätt nu eller satte jag mig precis i skiten? :D

  SvaraRadera
 97. Du har gjort helt rätt!
  Däremot måste jag rätta dig lite bara. Du har inte spelat på att Arsenal ska förlora hos betfair. Du har spelat på att de inte ska vinna ;) De kan med andra ord både förlora och spela oavgjort för att spelet ska gå in hos betfair.

  Hur hittade du hit föresten?

  SvaraRadera
 98. Varning för Bet365!

  Till skillnad från de andra spelsajterna kan man bara spela för 1000 kr även om man satt in 1000 kr och fått 1000 kr i bonus. (Så var det för mig i alla fall.) Men andra ord blir det vääääldigt trögt att få ut bonusen därifrån.

  Turben: Fick nys om din blogg via Flashback.

  SvaraRadera
 99. Phew! Ahh, precis. Så är det ja! Är rätt grön på just betting osv. så denna guide uppskattas oerhört!

  Jag hittade hit via en länk i en tråd på flashback för någon vecka sedan :)

  SvaraRadera
 100. Turben: Finns det några fler spelbolag än de som finns på din blogg som erbjuder bonusar på 1000 kr eller mer?

  Efter att ha rensat av de största bolagen funderar jag på hur jag ska gå vidare: Ska jag i) öppna nya konton eller ii) avvakta på fler bonuserbjudanden?

  Om jag i) öppnar nya konton, vilka försiktighetsåtgärder bör jag vidta? Bör jag stänga det konto jag redan använt, osv?

  Om jag ii) avvaktar på fler bonuserbjudanden, kommer dessa erbjudanden vara lika bra (tex sätt in 1000 kr och få 1000 kr i bonus)? Måste jag vänta en hel månad innan nästa erbjudande droppar in?

  Sen finns väl en massa bonusar inom poker också. Kan man göra samma sak där?

  SvaraRadera
 101. Anonym: Hur menar du?

  Jag har för mig att man måste omsätta 1000 kr innan man får bonusen om 1000 kr.
  Men det är väl ingen konst? Det ligger ju bara ett spel bort.

  Sen har de en bonus på 500 kr om man spelar via mobilen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det stämmer. Efter att jag spelat upp de första 1000 kr så får jag även spela för bonusen på 1000 kr.

   *plockar bort varningsstämpeln från Bet365*

   Radera
 102. Anonym: Skicka ett email så svarar jag där.
  miljoooooonen@hotmail.se

  SvaraRadera
 103. Fick nys om tråden genom flashback!

  Förhoppningsvis blir det en öppning av konto ikväll!
  Galet spänd!

  Dock har jag alltid gått efter mottot att om något låter för bra är det troligen det, vilket detta är.

  Blir till att testa i varje fall!

  SvaraRadera
 104. Hej!

  Kul! Visst låter det bra?! Och det bäst av allt är att det fungerar till 100%. Läs bara kommentarerna från andra användare.

  Du kommer inte bli besviken!

  Hör av dig om du har ytterligare frågor.

  SvaraRadera
 105. Turben: Stor elogé till dig som har tagit dig tid samt. lyckats förklara detta på ett så pass lättillgängligt sätt. Själv är jag relativt erfaren spelare men har inte ägnat mig åt arbitrage i större utsträckning förrän jag fick lite inspiration av denna blogg :)

  Ett tips till församlingen är att använda sig av livespel där oddsen kan skifta snabbt (vilket iof kan innebära viss risk) men där det också kan uppstå stora differenser vilket kan leda till att man får ett rejält "övertag" på bolagen. Mycket roligt att följa matcherna på tv och räkna hem vinsterna!

  Kämpa på!

  /A

  SvaraRadera
 106. Hej, en fråga bara. När jag ska ta ut pengar från betfair kontot så säger dom att jag kan inte ta ut mer än vad jag har satt in. Hur gör jag med resterande summa ????????/ Delle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du satt in pengar med mastercard eller maestro? Ta ut resterande pengar via paypal i sådana fall?

   Radera
  2. Nope med VISA

   Radera
 107. Sätt in så mycket pengar som det fattas, alternativt ta ut i omgångar.
  Prova att ta ut med paypal det som du inte får ut till kortet.

  Hur mycket har du satt in, samt hur mycket vill du ta ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. men om jag har satt in 3000 kr med mitt VISA, och nu har jag 5000 kr på betfair kontot. Och jag vill ta ut hela summan så säger betfair att jag kan endast ta ut 3000 kr (den summan jag har satt in med mitt VISA) Whats the point av att vinna då när man inte kan ta ut vinsten.?

   Radera
  2. Lugn!

   Det är väl någon försiktighetsåtgård som Spelbolaget har gentemot bankerna. Antagligen för att man inte ska kunna tvätta pengar.

   Gör 2 uttag då? Ett på 3000 och ett på 2000 med några dagars mellanrum.

   Det var samma sak för mig också. Jag skulle ta ut 30 000 kr och hade satt in 15 000

   Radera
 108. Anonym:

  Jag ringde supporten. De sa att det skulle gå att ta ut utan restriktioner med Visa-kort.
  Läste det även på deras hemsida.

  Om du har problem så kontakta supporten.

  Hör av dig om hur det går.

  SvaraRadera
 109. Läste nu att du kan göra uttag till ditt bankkort med den summan som du satt in. Resten kan du göra en vanlig överföring till ditt bankkonto.

  SvaraRadera
 110. Tycker att unibet och betsafe har vart rätt dåliga - låga odds i kombination med att oddsen på okeyno för dessa aldrig nästan stämmer. Bet365 har den sämsta användarupplevelsen. Bet24 och nordicbet rekommenderar jag.

  Har ni några sajter ni skulle rekommendera mer än andra för detta ändamål ?

  SvaraRadera
 111. Jag själv tycker varken att den ena är sämre än den andra. Däremot kan det vara trixigt att hitta bra odds i bland. Man får ha tålamod.

  Vad är det med BET 365 som du inte gillar?

  Bortsett från att du har dåliga erfarenheter av vissa bolag vill jag gärna fråga vad du tycker om guiden och detta fantastiska sätt att tjäna pengar på.

  Lite dåliga användarupplevelser kan man kanske stå ut med om man sätter det emot att man får gratis pengar i flera tusen :) ?

  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker att bet 365 har ett dåligt sätt att visa de olika valen för en match. Som ny på deras sajt tycker iaf jag att det var svårt att hitta halvtidsspelen ex. Jag har hållit på med det här i ca 2 veckor nu efter att ha kommit in på din sajt av en slump. Och man lär sig hela tiden, just därför jag undrade om vissa sajter är att föredra, av en eller annan anledning.

   Jag tycker guiden är fantastisk, och att du har gjort ett kanon jobb. Försöker gå in och klicka på länkarna lite då och då oxå.

   Radera
 112. Registrerade mig precis och har lagt mitt första spel på Unibet och betfair.
  Hittade ett odds på 8,75 respektive 8.80

  99.43 % i closness. Så gott som 100 %. Hoppas att jag vinner över pengarna till betfair.
  Men det borde jag ju göra med så höga odds.

  Var ni tvungna att verifiera er ålder hos betfair? Att ni är över 18?

  SvaraRadera
 113. Ohh man blir galen på Betsafe ju... Inga odds stämmer med Okeyno.... Hur kommer det sig att just alla odds är fel.?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tveklöst sämst! Om du för muspekaren över oddset så ser du när det är hämtat, oftast är det en eller två dagar gammalt.

   Turben; Tack för att du delar detta, hittade hit av en slump när jag sökte efter något helt annat. Serendipitet kallas det vill jag minnas.

   Radera
  2. Jag kan faktiskt inte minans att jag haft dessa problem med betsafe som ni beskriver.

   Har kollat på okeyno flera dagar nu och jämfört oddsen mellan betsafe och betfair. De över 100% stämmer sällan. Däremot så har jag lagt märke till att 99% stämmer bra. Men man får vara snabb.

   Hur går det för dig simon annars med spelandet?

   Radera
  3. Ja jag håller med dig i sak, det verkar vara ett nytt problem på okeyno. Alla odds verkar vara hämtade den 6/3, vilket ju inte hjälper speciellt mycket.

   I övrigt går det framåt, sakta men säkert. Tror att det bästa tipset var det du också gav; Ha inte för bråttom när du letar odds. Jag betar av en sida på två veckor, eftersom det här de facto är gratis pengar så finns det ju ingen anledning att skynda.

   Återigen tack för en bra blogg, men jag tycker allt att det är dags att uppdatera lite oftare.

   Radera
  4. Vad syftar du på med fler uppdateringar?

   Radera
  5. Ja det var kanske otydligt; Jag tycker det är lite spännande att följa resan mot miljonen i bloggen och skulle vilja se fler inlägg om hur det går. Kul läsning för alla oss som när en dröm om att bli miljonärer!

   Radera
 114. De bästa oddsen går ju fort. Många vill spela dem.

  Vad kör du med för closnes på de odds som inte stämmer? Prova att köra med en lägre closnes på strax under 100%

  SvaraRadera
 115. Jag tänkte på ifall oddsen inte stämmer med exempelvis okeyno så kan man ju räkna ut closeness själv.

  Om ditt LAYodds är på 2.55 och ditt BACKodds är på 2.21 så räknar du lätt ut vad closeness blir i procent genom att alltid dela BACKoddset med LAYoddset. I detta fallet blir det alltså:

  2.21/2.55=0.866666...

  Sedan för att underlätta så multiplicerar man resultatet med 100.

  0.866666*100=86.6666

  Då har vi alltså en closeness på 86.6%. Och det hade ju inte varit någon höjdare.

  Rätta mig för fan om jag har fel nu! :D Matte har aldrig varit min starka sida.

  SvaraRadera
 116. Du räknar helt rätt!

  Om oddsen inte stämmer på betsafe. Kör med lägre closness. Det handlar om kr man går miste om.

  SvaraRadera
 117. Detta måste vara dom mest svårförtjänta pengar jag varit med om. Reggat mig på både unibet och Nordicbet, men "jämförelsesidorna" visar helt enkelt inte rätt odds. Tror inte att den visar rätt på en av tio matcher. Det tar en evighet helt enkelt... så varning till er som tror man kan göra snabba enkla pengar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Har spenderat många, många timmar senaste dagarna med att försöka hitta rätt odds. Oddsmatcher sidorna visar nästan aldrig rätta odds. Jag märker en försämring de senaste dagarna jämfört med för ca 2 veckor sedan.

   Någon som har tips på bättre sidor än okeyno, bet72, oddsmonkey? Eller andra sätt att göra snabba pengar för den delen...

   Radera
  2. Problemet har väl blivit att det är så många som håller på med detta samtidigt i och med guiden. Så oddsen "tar slut" fort.

   Nu är jag tjatig men SKIT I 100% i closnes! Det spelar ingen roll om ni kör 100% eller 98%! Ni förlorar kanske bara 20-30 kr och ni kan spela klart bonusens fortare.

   Människan har blivit både kräsen och lat. Här publicerar jag ett perfekt sätt att tjäna många tusen på helt riskfritt. Ha lite tålamod!

   Varför kör ni inte det oddset på unibet som jag skrev? Marknadsdjupet var 600 kr.

   Det är alltid lättare att hitta bra odds på helgen för då spelas många fler matcher.

   Radera
  3. Det handlar inte om att vara kräsen eller lat. Det handlar om att få rätt betalt för den mängden timmar som läggs ned. Som det är just nu så behöver man jobba för pengarna, det är inte så att man kan bara gå in och plocka första bästa odds och så har man pengar i fickan.

   Varför blir du så upprörd om man tar upp negativa aspekter med det hela i syfte att informera andra och försöka själv att få lite tips från andra? Är det verkligen helt säkert att du inte själv vinner något på detta ?

   Radera
  4. Fenuril:

   Upplever du bara detta med vissa spelbolag?
   Jag vill bara inte att det blir negativ reklam för bloggen, men givetvis ska man få dela med sig av sina synpunkter. Jag menar bara att man bör sätta detta i förhållande till hur mycket man tjänar helt gratis.


   Jag har ett tips:
   Om du hittat ett back odds på 5.8 och ett layodds på 6 så kan du boka oddset 5.8 hos betfair trots att det inte finns något marknadsdjup. Om back oddset tex ligger på 5.6 hos betfair och du bokat 5.8 så kan den som vill spela på back odds välja att spela mot ditt odds och därmed få ett högre odds.

   Detta bör man göra när det är flera dagar kvar till match och endast göras på matchodds. Dvs 1X2.

   Visst tjänar jag några kronor på detta. För varje registrerad spelare. Men det är ingenting mot vad ni spelare tjänar på detta.

   Radera
  5. Alla odds på UNIBET stämmer för tillfället!

   Radera
 118. Nordicbet har jag själv ingen erfarenhet av eftersom att jag aldrig spelat hos dem.
  Men Unibet är enligt mig det enklaste spelbolaget att hitta odds som stämmer hos.

  Får jag fråga vad du söker för closnes? Har du testat att prova med closnes på 98-99%?

  Här har du odds som stämmer nu när jag kollar:

  AScoli - juve ht/ft X1. Back : 6.5 lay: 6.4

  SvaraRadera
 119. Oddset på unibet ligger fortfarande kvar.
  Ascoli - juve ht/ft X1. Marknadsdjup 116£.

  Closnes 101%
  Höga odds! 6.5 o 6.4

  Vad väntar ni på?

  SvaraRadera
 120. 1237 kr i marknadsdjup!

  Spelar ni inte?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ändrades oddset.
   Lägger man bara ner lite tid så hittar man spel.

   Ytterligare ett tips är att kolla på de odds med låg closnes, de kan ju ha ändrat sig till högre closnes.

   Sen kan du ju själv bestämma layoddset på betfair. Tycker någon som vill backa ett odds att ditt odds är bra och spelar mot dig, ja få får du igenom ditt odds.

   Detta rekommenderas dock enbart att spela på matchodds! Där det största djupet brukar finnas. Det är lättare att få igenom ett föreslaget odds i matchodds istället för exempelvis över 4.5 mål.

   Radera
 121. Reggade mig i förrgår och har nästan kört klart unibet. Har 309 spänn kvar där bara att spela över. Har inte haft problem alls med att hitta bra odds. Har visserligen lagt spelen på nätterna och mestadels sydamerikansk fotboll ( spelas nattetid svensk tid).

  Tack för en bra guide turben! Ta inte åt dig någon negativ kritik. De är säkert tacksamma men otåliga :-)

  SvaraRadera
 122. Tack för ett bra inlägg! Började igår och har väl en 500 kvar på unibet. Inga som helst problem med att hitta bra odds, de flesta runt 6-7. Inte alltid en closeness på 100 men i stort sett, alla spelen har suttit på betfair iallafall! Det som har hindrat mig är att jag inte gick in med tillräckligt med pemgar, villa inte ligga ute med allt för mycket just nu, men började med 2500 på betfair och 1000 på unibet!
  Nu senast spelade jag på atletico madrid - granada imorgon vid 12. Halvtidsresultat 2-0! Back 7.5 och lay 7.4. Oddsen stämde mot okeyno och en closeness på över 100. Marknadsjupet låg nyss på runt 60 pund så jag la en femhundring. Åter igen, har inte haft några problem med att hitta spel. Så tack för ett underbart tips!

  SvaraRadera
 123. Har bara en fråga också! När jag gått igenom alla sidorna, hur lång tid tar det innan spelbolagen börjar skicka ut nya bonusar? Vill ju inte att det roliga ska ta slut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De brukar skicka ut månadsvis.
   När du spelat runt alla bonusar så skicka ett mail till mig så ska du få fler grymma bonusar som du kan spela!

   Radera
 124. Hittade precis ett spel med closnes 104.17 %

  FC Copenhagen - SonderjyskE
  Score: 2 - 0 7.50 7.20

  Marknadsdjupet är 1112 kr. Så jag förstår inte riktigt hur ni inte kan hitta matcher som stämmer? Jag tycker att jag hittar matcher så fort jag går in på okeyno.

  SvaraRadera
 125. Någon som fått in några bra matcher i helgen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fan har missat några spel nu, tillbaka på 2300 hos unibet... Den största skrällen var väl swanseas vinst mot man city. Hade bokat swansea till 5-6 gånger pengarna. Nu känns det som att börjat om från början igen.. Känns lite surt, men är väl bara fortsätta antar jag...

   Radera
  2. Jag förlorade också ca 5000 från Betfair till Betsafe pga. den här matchen. Det här har hänt mig förut på andra högodds matcher också.

   Spelar man på höga odds så finns risken att man "förlorar" flera tusen från Betfair (själv har jag råkat ut för 8000 kr som mest). Då är det som att börja om på nytt x 4 typ.

   Spelar man inte på höga odds så är det inte stor chans att man vinner över något till Betfair.

   Det man får komma ihåg är att Betfair tar 5% på allt man vinner hos dem, så råkar man förlora 8000 kr från Betfair till spelbolaget och sedan måste få över det till Betfair så kommer Betfair ta kommission på 400 kr för denna summa. Vips så är bonusen på 1000 kr bara värd 600 kr. Har man otur flera ggr så kan bonusen försvinna helt SAMTIDIGT som man måste jobba för att få över pengarna till Betfair.

   Vet inte om jag skulle kalla den här metoden för helt "riskfri"...

   Radera
  3. Då är det väl bara att fortsätta att omsätta bonusen till så lågt odds som möjligt så är problemet löst!

   Radera
  4. Det jag finner intressant är att du kallar det här gratis och riskfritt. Tar det inte tid att omsätta bonusen x antal ggr kanske? Den tiden skulle man kunna spendera på annat sätt ex. genom att jobba. Precis som att man lägger ned tid på att jobba med det här för att tjäna några tusen kr. Även om man bokar mot på betfair i exemplet ovan så finns det risk att man förlorar pengar som var egna i kommissionsavgift. Om man inte bokar och försöker omsätt alla pengar på spelbolaget så finns det RISK att man förlora pengar oavsett hur lågt oddset är. Förstår du?

   Radera
  5. Nej, jag förstår faktiskt inte?

   Alla vinster på betfair resulterar i kommissionsavgift.
   Du skriver "även om man bokar mot betfair i exemplet så finns det risk att man förlorar pengar".

   Jag hoppas för guds skull att du bokat alla dina spel mot betfair?!

   Radera
  6. Du sa att man kan fortsätta omsätta bonusen till så lågt odds som möjligt. Jag förklarade konsekvenserna av det oavsett om man bokar på betfair eller inte.

   Men ponera att nån sätter in 1000 kr på betsafe och får 1000 i bouns. Han har då 2000 på betsafe och satsar det på en match med oddset 8.00 och bokar 2000 på betfair till samma odds 8.0. Matchen vinns sedan inte på betfair utan på betsafe. Personen förlorar 14000 på betfair och vinner 14000 på betsafe. När han sedan jobbar sig igenom alla pengar och för över dem till betfair kommer han ha betalat 800 kr i kpmmision på betfair och tjänat 200 efter allt jobb.

   Det här var bara ett exempel, säg om oddset hade vart ännu högre så skulle personen kunna förlorat sina egna pengar och det är inget som säger att han lyckas vinna över alla 16000 på en gång. Pengar kan skyfflas fram och tillbaka mella betsafe och betfair innan allt är på betfair sidan och mer kommision betalas till betfair.

   Förstår du nu vad jag menar. DET HÄR ÄR INTE HELT RISKFRITT SOM DU FÖRSÖKER FÅ DET ATT VERKA.

   Kommer för övrigt 100% av dina intäkter från det här inkl ev provision från betfair som du får gå till cancerfonden?

   Radera
  7. Om man tar UNIBET som exempel där man sätter in 1000 kr och får 1200 kr i bonus av dem.

   Man lägger ett spel på 2200 kr till oddset 8.0 på Betfair och 2200 kr till oddset 8.0 på UNIBET. Man förlorar på betfair och vinner till UNIBET.
   Sammanlagt har man då vunnit över så att man har 17 600 kr på UNIBET och 0 kr på betfair. Här startar som du säger ett evighets projekt.

   Istället kan man då välja att omsätta resten av summan som återstår för att plocka ut pengarna från UNIBET. Kraven säger att man måste omsätta bonusen minst 6 gånger till ett odds av 1.40.

   2200 kr har man redan omsatt. Då återstår det 5000 att omsätta. Man letar upp ett odds på 1.40 som man lägger på betfair och spelar på samma match på UNIBET. Exponeringen blir 2000 kr.

   Man har nu omsatt bonusen och kan ta ut hela summan. Betfair har inte fått någon provosion förutom insättningen av pengarna från början.

   Visst kan man torska på ett odds som är 1.40 men det är i så fall bara bra för då vinner man över dem till betfair och slipper göra en ny insättning där.

   Ja, allt går till cancerfonden.

   Radera
 126. Bara att bryta ihop och gå vidare.
  Samma sak hände mig. Körde sen ett stort spel på 8 i odds och vann sedan över allt till betfair.

  SvaraRadera
 127. Vad är egentligen ett marknadsdjup? Som i ovanstående exempel där djupet är 1112 kr, kan jag då satsa 1112 kr hos betfair eller kan jag bara satsa en mindre summa så att min exponering inte överstiger 1112 kr?

  Tack för en riktigt bra guide!

  SvaraRadera
 128. Marknadsdjupet är vad du kan satsa. Det har ingenting med exponeringen att göra.

  SvaraRadera
 129. Har du några tips på att föra över pengarna till betfair? Spelat 4-5 matcher och lyckats vinna en match till betfair. Resterande har gått till betsson. Just där jag inte vill ha min vinst. Så nu ligger jag med 0kr på betfair & ökat belopp på betsson. Så förslag på lättast att föra över allt inkl. bonus...?

  SvaraRadera
 130. Antingen fortsätter du att spela högoddsare och vinna över till Betfair.
  Eller så omsätter du resten av pengarna på Betsson och gör ett uttag därifrån.

  Se igenom vad de har för bonuskrav och räkna sedan ut hur mycket du måste spela.

  SvaraRadera
 131. Hej Turben.

  Jag ska göra mina första försök med Betsson och Betfair. Något som slår mig är hur illa "back" oddsen som visas på okeyno stämmer överrens med de verklige oddsen på Betsson. Oftast är de mycket lägre än de på okeyno, och innebär att Closeness kommer under 100%.

  Några tips?

  Mvh

  SvaraRadera
 132. Hej

  Antingen kan du vänta på bättre odds eller så kan du köra ändå. Det spelar inte så stor roll om det är under 100% i closnes. Du vinner lite mindre bara, rör sig inte om många kronor.

  En bra start betyder mycket. Hitta höga odds!

  Good luck

  SvaraRadera
 133. Skrev förut men kommentaren kom inte med?

  Bet 24 har lagt in
  "Bet24 förbehåller sig rätten att annullera uttag när det kan misstänkas eller bekräftas att spel har gjorts uteslutande för att fullgöra bonusvillkor; exempelvis spel på motsatta utfall."

  Är det tror för att de inte vill att det spelas sådana här spel?

  SvaraRadera
 134. Hur ska de kunna kontrollera det då? På betfair spelar man ju mot andra spelare så de lämnar nog gärna inte ut några uppgifter.

  Alla bolag skriver väl något i liknande med att man inte får utnyttja bonusarna.
  Dubbla budskap enligt mig. De lockar sina kunder så att man ska spela hos dem med bonusar. Men man får inte vinna hos dem?

  hmm

  SvaraRadera
 135. Om du har bokat till 8,50 på Betfair så är det väldigt troligt att den går in där! Dvs du viner på betfair!

  No need to panic

  Men tala gärna om vilken matchen var. Det verkar mindre troligt att ett odds ändras från 8.50 till 1.33.

  SvaraRadera
 136. Matchen är Darlington - Luton, spelas ikväll, och saken är den att lay oddset låg på 4.6 så jag trodde ju det var som det skulle och bokade till det oddset men sen sjönk ju även det ner till 1.5-2 strecket.
  Luton är det alltså som ses som favoriter här..... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är du säker på att du har bokat rätt? Och inte gjort misstaget och bokat oavgjort på betfair?

   Jag förstår inte riktigt. Låg oddset på betfair på 4,6 och sjönk sedan?

   Radera
  2. Japp, det var även uppe på 8.50 och vände det också precis efter jag lagt mitt bet, därför trodde jag ju att oddset var legitimt, tro fasen att man blir förvånad sen.

   Alltså, bokade Luton till 4,4-4,6
   bettade sen på luton till 8.50 @ bet365

   får sedan ett mail av bet365 att de satt fel odds på matchen (märkt i efterhand att dem bytt plats på oddsen för luton och darlington) får även chansen att annulera vadet, vilket jag gör.

   Nu gör jag vad jag kan för att minska förlusten på betfair, inte helt lätt.

   Radera
  3. Du kan ju ta hem vinsten vid inplay. Säg att det andra laget gör första målet. Då kan du ta hem vinsten.

   Det är ju inte säkert att luton vinner.

   Radera
  4. Jag vet, det är det jag sitter och väntar på :) eller i alla fall hoppas på att det är mållöst en bit in i matchen så man får ned förlusten någon hundring eller något.

   Men tycker ändå det är en konstig grej av bet365 att göra, hur ska man veta att ett odds är "uppenbart fel" som det står i deras regler.

   Radera
 137. Här är mailet/beskedet jag fick av bet365 och det styrks av §6.2 tror jag det var i deras regler.

  Hej ******,

  Vi kontaktar dig angående spelet med referens: *********** placerat till oddset 8.50 på Luton (Resultat efter fulltid Darlington v Luton). Efter en granskning visar det sig att spelvalet placerades till inkorrekt odds och enligt våra regler har vi därför korrigerat spelet till det korrekta oddset på 1.33.

  Om du önskar kan du annullera detta spelval innan matchstart genom att kontakta oss.
  Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för eventuella olägenheter orsakade.

  Vänliga hälsningar
  Team bet365

  bet365 engagerar sig i ansvarsfullt spelande, för mer information gå till www.gambleaware.co.uk

  SvaraRadera
 138. Hörni, jag funderar på om man kan ta ut sin ursprungliga summa man satt in på spelsidan redan innan man börjar spela? Kan det vara så lätt att man kan ta sina "riktiga" 1000 kronor och därigenom halvera arbetsinsatsen? Eller?

  SvaraRadera
 139. På vissa sidor går det vet jag!
  Kommer dock inte ihåg vilka.
  Gör det till regel att alltid göra ett uttag efter att du fått bonusen!

  Vet att Bwin kunde man ta ut hela summan (insättning + bonus) med en gång utan att man spelat. Jag antar att det var fel i deras system. Men prova får du se.

  SvaraRadera
 140. Om jag förstår det rätt så går det på vissa (du vet inte vilka dock) att ta ut pengarna man precis satte in och bara lira bonus.

  Alltså kan jag sätta in en tusing på bwin, få bonus, ta ut min tusing. Ta den tusingen och sätta in på betfair?

  Alltså bara använda sig av bonusen. Har kärvt om pengar och har just nu inte råd att ta ca 1000.

  Om det går, kanske någon annan vet, så vore jag tacksam!

  Sjukt grymt att du svarar så snabbt Turben! Ett bra jobb du gjort med guiden!

  SvaraRadera
 141. Ja det är som du skriver.

  Jag vet att det har fungerat på vissa sajter. Du förlorar ju ingenting på att prova.
  Se bara till att de inte har någon regel som säger att du förlorar bonusbeloppet om du gör ett uttag.

  SvaraRadera
 142. Ett tips om det inte redan nämts på okeyno håller man musen över oddsen så ser man när de gällde. Betsson uppdateras riktigt dåligt på Okeyno ibland flera dagar fel. Vet inte om det beror på deras flash sidor?

  SvaraRadera
 143. Vilket bolag? Skriv så kollar jag upp det.

  SvaraRadera
 144. Verona - Vicenza
  Soccer > Italian Soccer > Serie B HT: Vicenza 34.00 8.60
  £45.23 395.35% 17/03 14:00 ?

  Kollade på Bet365 och oddsen stämde. Layoddset var t.o.m lägre, 7.8!

  Någon som upptäckt liknande någon gång? Undrar givetvis om det är något fel?!

  SvaraRadera
 145. Jag har aldrig sett något liknande.
  Men det kanske är värt att prova

  SvaraRadera
 146. Okay, har nu gjort dom här grejerna ett tag och som sammanfattning kan jag säga: Det är en helt okay sak att göra för fattiga studenter. För de med lite mer cash kan det i längden kännas som en hel del jobb för småpengar. Det är inte värt besväret med dessa sega sajter, väntan på rätt odds, en massa trubbel med obetalda bonusar, olika regler för olika sajter, osv

  (Fattar inte att det finns folk som går in på dessa sega sajter och faktiskt spelar där).

  En stor varning för 10bet: När du registrerar dig måste du ange en kampanjkod! Missar du detta får du ingen bonus. När jag sen skulle hämta hem mina pengar krävde dom att jag skulle skicka över en kopia på mitt pass och nån räkning som visar var jag bor. Jeeeesus alltså. :-/

  SvaraRadera
 147. Jag måste tyvärr säga helt emot dig! Jag är inne på min 3:e runda nu. Började i julas redan innan denna guiden publicerades. 25 000 kr har jag kasserat in än så länge, betydligt mycket bättre än vad jag får på mitt extrajobb, och jag är just som du skriver "en fattig student". Jag skiter i vad allt closeness heter och spelar på oddsen bara de är höga. Har än så länge bara behövt göra ett uttag och det från Betsson. Det var inga problem.

  Det har bl.a gett mig mer än vad mina pengar på börsen gjort på ett helt år (okej jag kanske inte är någon börshaj, men ändå).

  Det är många bolag som ber dig skicka kopior på räkningar, id m.m EU kräver det från dem!

  Jag håller som sagt inte med dig och vill tvärtom ge trådskaparen ett tack för detta smidiga sätt att tjäna pengar på.

  Har du något annat enklare sätt där man kan tjäna pengar snabbt och enkelt tar jag gärna del av det.

  SvaraRadera
 148. Håller med föregående talare. Perfekt för oss som vill dryga ut kassan lite. Enkelt är det visst!

  Vill passa på att tipsa om Comeon och Tipico. Tipico ger 100 euro och comeon 1200 kr!

  SvaraRadera
 149. Hittade en sida med många tusen i bonusar.
  Www.betsmart.se

  SvaraRadera
 150. Ok, det är ju bra att ni inte håller med. Jag får kavla upp ärmarna och försöka göra ett bättre jobb med den här bonustradingen, helt enkelt.

  Ja, det finns mer högavkastande investeringar än detta. Dels finns vissa typer av optionsaffärer (men då kan man behöva ha en hel del extrakapital på sitt konto).

  Sen gick jag med i ett nätverksbolag. Det är den bästa affär jag gjort hittills. Tog 5-10 timmars fokuserat datorjobb att komma in i systemet. Nu när allt rullar på lägger jag ner 2-3 minuter per dag på detta. Pengarna rullar in medan jag sover.

  Chattade med dom på Ladbrokes, och jag fick en suverän kampanjkod: FB1250 . Med den koden ska man tydligen kunna spela för 1250 dollar och få 1250 dollar i bonus!

  Ska utforska detta nu.

  Hör av er om ni är intresserade av nätverksbolaget jag nämnde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter grymt med en så stor bonus!

   Mailade du bara ladbrokes då?

   Radera
  2. Inget mail, chattade direkt med en av dem.

   Radera
  3. Vad är det för nätverksbolag du pratar om ?

   Radera
  4. Nätverksföretaget heter Zeekler och deras nätverksmarknadsföring sker på Zeekrewards.

   Radera
 151. Har sett att andra påpekat detta men förstår fortfarande inte hundra.

  Closeness på 100 % är ultimat. Då vinner du exakt allt du förlorar på ena sidan till andra sidan?

  Closeness på under 100 % är inte bra. Då förlorar du mer på spelbolaget än vad du vinner på betsafe?

  Closeness på över 100 % är bättre? Då vinner du mer på betsafe än vad du förlorar på det andra spelbolaget?

  Men om man då vid över 100 % förlorar på betsafe och vinner på spelbolaget, då blir det samma sak som om du spelade på closeness under 100 %?

  Att ha ett högt closeness är alltså endast bra om du förutsätts vinna på betsafe? Jag vet att det är målet, men alltså borde det ultimata vara att ligga på exakt 100 %, för att aldrig kunna gå med förlust?

  MVH

  SvaraRadera
 152. Du får alltid 100% på spelsajten.
  Vid closeness över 100% så får du alltså 100% på spelsajten och över 100% på bokningssajten (Betfair).

  (Om jag förstått saken rätt.)


  Själv kollar jag dock mest på att oddsen är höga.

  SvaraRadera