tisdag 30 augusti 2016

Ska försöka sammanställa mina affiliates-intäkter

Vilket inte kommer att bli det lättaste. Men jag ska försöka att spåra alla utbetalningar tillbaka i tiden och se hur mycket pengar det har blivit under åren. Inga astronomiska summor så klart men säkert upp emot en 30-40.000 kan jag tänka mig.

Jag återkommer med mer information kring det.


Under tiden kan ni ju passa på att ansöka om ett American Express kort där man just nu får extra mycket poäng i välkomstbonus då SAS firar 70 år.

SAS fyller 70 år och det firas med extra mycket poäng när du ansöker om ett American express kort.
Har du inte redan ett American Express knutet till SAS EuroBonus är det på tiden att du skaffar ett!
Just nu får du hela 17.000 EuroBonus-poäng som välkomstgåva (istället för 12.000 då du ansöker om kortet innan 11/9 - 16.) Det motsvarar en t/r resa inom Denmark, Estonia, Finland, Norway, Sweden, Germany, Latvia, Lithuania and Poland.
Eller en enkel biljett till vilken Europeisk destination som helst. 
Vill DU också resa GRATIS?
Hittills har Flyforfree.se genomfört 7 resor genom att endast betala med flygpoäng och en bråkdel i skatter och avgifter mot vad en vanlig ekonomibiljett kostar.
Vi har varit i:
Sydamerika; Peru, Brasilien
Nordamerika; USA
Asien; Jordanien, Thailand, Kambodja, Borneo, Malaysia och Indonesien.
Oceanien: Australien, Nya Zeeland, Fiji och Cook-öarna
Europa; Litauen, Lettland och Tyskland.
Kommande resor bokade: 
Sydamerika; Chile, Påskön.
Afrika: Mauritius
80 % av alla flyg har gjorts i business Class. 10 % i first Class och 10 % i economy. 
På de flyg där First class inte erbjuds har vi rest i business class. Och i de som enbart haft en kabinklass har vi rest i ekonomi.
En resa till Australien/Nya Zeeland kostar runt 3000 kr med en poängbiljett oavsett om du åker first, business eller economy.
Asien och USA för otroliga 700 kr beroende på destination!
Reser du i first eller business Class ingår alltid gratis loungebesök och prioritetsboarding samt incheckning.
Resor du i first hämtas du och lämnas vid planet av en privat chaufför eller golfbil. Reser du med Lufthansa så får du eskort i en exklusiv Mercedes eller Porsche till planet.
Alla kostnader är för tur och retur.
Är det inte dags att DU också skaffar ett betalkort där du tjänar poäng för alla dina köp såsom hyra, räkningar, dagligvaror, shopping, bensin m.m?
Ja alla utgifter du har i stort sett.
Skicka ett meddelande till oss på Facebook eller ett email till info@flyforfree.se så guidar vi dig personligen genom bonus-träsket.
Betalkorten har ingen bindningstid och kan sägas upp när som helst. Årsavgiften återbetalas då med vad som finns kvar av innevarande år du betalt in.
Vi bjuder gärna in dig och ger dig därmed en extra stor startbonus i form av fler flygpoäng än om du skulle ansöka om kortet/korten själv.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig!
Tveka inte att höra av dig så får du en personlig genomgång i hur du maximerar din poängintjäning utan att behöva ändra på dina rutiner för dina dagliga inköp.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar