måndag 12 juni 2017

Guiden för att vinna 25.000 kr helt riskfritt

Här presenterar jag en guide som garanterar dig minst 25 000 kr i vinst helt riskfritt. Ta dig tid och läs igenom texten och momenten i lugn och ro. Följ guiden steg för steg och den gör dig minst 25 000 kr rikare. Det finns inga hållhakar eller liknande utan detta är en väl beprövad strategi som gett mig 75 000 kr i vinst på 24 månader. Guiden kan följas om och om igen och du kan tjäna pengar så länge du vill eller orkar. Låt mig förklara:

Först förklarar jag odds-spel för den som inte känner till det. 
När man lägger ett "bet" eller ett odds så satsar man en viss summa pengar i te.x en fotbollsmatch på 1. för hemmavinst, X. för oavgjort eller 2. för bortavinst. en match kan exempelvis se ut såhär; 

1. ger 1,27 gånger pengarna medan X. ger hela 5.50 gånger insatsen. 
Det finns en hel uppsjö med spelbolagssidor att välja mellan och de flesta lockar med insättningsbonusar för att du ska spela hos just dem. Det är just bonusarna vi ska använda oss av för att tjäna våra pengar. 

Guiden går ut på att utnyttja insättningsbonusen hos alla de olika spelbolagen genom att spela på en match hos spelbolaget och samtidigt spela på samma match hos "oddsbörsen" Betfair. Hos Betfair kan man nämligen välja ett utfall som man inte tror kommer att inträffa vilket innebär att om du spelar en 1:a i exemplet ovan hos det vanliga spelbolaget så spelar du på att Chelsea ska vinna. Hos Betfair spelar du på samma match att Chelsea inte kommer att vinna. Oavsett vad resultatet blir så vinner du. 

Vad vi eftersträvar är att förlora bonusen från spelbolaget till Betfair. 

Såhär går du till väga:

1. Börja med att öppna ett nytt mailkonto som du använder vid registrering hos alla spelbolag. Detta för att det kommer att dimpa in reklam och erbjudande från de olika bolagen. 


2. 

Registrera ett konto hos Betfair. (Var noga med att ange korrekta namn och adressuppgifter, ibland händer det att spelbolagen kontrollerar identiteten i säkerhetssyfte).


Använd Bonusbloggen för att registrera dig på alla odds-sidor för tusentals kronor i bonus!


 •  Registrera dig hos spelbolagen  för att erhålla bonusarna. (Ett tips är att börja uppifrån och arbeta dig nedåt). 

3. Efter att du registrerat dig och erhållit din bonus går du in till oddsjämförelsesidan OkeynoOddsmonkey eller Bet72 och väljer det spelbolag du vill spela med i listan.


1. Här ser du vilken match du kan spela på.
2. Här ser du vilket lag du ska spela på.
3. Här ser du oddset för att spela på (Back/spelbolagssidan) resultatet. I det här fallet 2.40 gånger pengarna på att Valencia ska vinna matchen, spelas på Betclic.
4. Oddset för att boka (Lay) resultatet (se nedan om Betfair). I det här fallet 2.40 gånger pengarna på att Valencia inte ska vinna matchen, spelas på Betfair.
5. Bestämmer hur mycket av pengarna du får tillbaka om du vinner på Betclic istället för Betfair. Är optimalt om det står på minst 100% (+-0), men inget måste.
6. Vilken dag och tid matchen spelas.

Gå alltid in på Betfair och som i detta fallet Betclic innan du lägger ett bet på ena sidan, så du kan se att oddsen stämmer.

Så här fungerar Boka-funktionen (Lay) på Betfair:

1. Oddset för att boka Valencia, vilket betyder att du vinner pengar om Valencia inte vinner, alltså om matchen slutar oavgjort eller om Osasuna vinner. Siffrorna som står under oddset är det belopp i kr du maximalt kan satsa, vilket är viktigt att kolla upp innan man betar.
2. Skulden, alltså det man måste lägga ut för att genomföra spelet, blir 280kr om man satsar 200kr. Beloppet multiplicerat med oddset minus beloppet, 200*2,40-200=280 kr.

Helst vill vi alltid vinna på Betfair, eftersom så fort alla pengar är slut på t.ex Betclic så har vi vunnit över det vi satte in inklusive bonusen. Med andra ord har vi gått plus bonusbeloppet och kan börja med en ny sida. Vinner du istället på Betclic så är inte det hela världen, du förlorar inga pengar, du måste bara göra ett nytt försök att vinna över allt till Betfair. Du ska alltid lägga samma belopp på boka (Betfair) som du spelar (övriga sidor). Om du skulle fortsätta att "misslyckas" och vinna på Betclic istället för Betfair omsätter du pengarna enligt deras krav och kan sedan göra ett uttag. (Olika spelsidor har olika omsättningskrav).

Nu är det dags att fylla på spelkontona. Det belopp du vill börja med är helt upp till dig, du kommer tjäna lika mycket pengar i slutändan, men det går snabbare och du kan använda fler sidor samtidigt om du gör en större första insättning. För att kunna göra en insättning med sitt kort, krävs det att man verifierar det först. Det går oftast på samma dag (vardag), men kan ta upp till 3 dagar. Vill man börja spela direkt går det alldeles utmärkt att sätta in pengar via internetbank.

Om du har valt t.ex. Betclic som första, så gör en insättning där på 200kr.

Resten ska du sätta in på Betfair. Det är alltid bra att ha minst 3-4 gånger så mycket insatt på Betfair-kontot.

Nu är det bara att börja spela! Så fort du har spelat över hela beloppet från t.ex. Betclic, väljer du en ny sida, tar ut det beloppet (från Betfair till ditt bankkonto) du behöver sätta in på nästa sida för att få maximal bonus. Bara att göra om denna processen tills du har gått genom alla bonusar på alla sidor, vilket kommer ge dig minst 12000kr.

 • Var noggrann när du ska lägga ett bet så att det blir rätt

 • Betfair tar alltid 5% av din vinst, men inget om du förlorar
 • Du behöver inte lägga hela beloppet på ett bet, går bra att göra flera småbets (gäller bara insättningsbonusar)
 • Placera alltid samma belopp på boka på betfair som du spelar på övriga sidor
 • Utnyttja alltid maximal bonus
 • Kontrollera omsättningskravet på bonusen, ifall du vinner över pengarna till spelbolaget istället, går att göra uttag där också.
 • Högre odds - större chans att du vinner över pengarna till Betfair.
 • Jag brukar spela på odds över 5.0


Ett detaljerat exempel på hur du spelar följer här:

Gå in på Okeyno.


Här väljer jag mitt spelbolag i menyn, i det här fallet Unibet.

Sen tittar jag efter bra odds. Vi vill att oddset ska vara så högt som möjligt, så att det är större chans att spelet förloras på Unibet (men vinns på Betfair).

Helst så skulle jag vilja spela på den översta matchen, Liverpool - Man City och att det ska bli över 4.5 mål i matchen, eftersom oddset är högt och Closeness ligger över 100%

Closeness visar hur många procent plus man skulle gå ifall matchen faktiskt skulle sluta med över 4.5 mål och man därmed vinner på Unibet. I detta fallet skulle man alltså gå +2.56%.
Därför letar man alltid efter Closeness på minst 100% för att inte riskera att gå minus om spelet inte skulle gå in på Betfair, med andra ord för att spelet ska vara riskfritt

Men tittar man under oddset så står där marknadsdjupet på Betfair (£2.02 i detta fallet), vilket betyder hur stort belopp jag kan sätta till detta odds på Betfair.

Istället väljer jag matchen längst ner med betydligt mer marknadsdjup (£626.69), PAOK - Atromitos och att den ska sluta med färre än 1.5 mål (alltså minst 2 mål för att jag ska vinna på Betfair).
Visserligen är det ett lite sämre odds, men det är ändå ganska stor chans att det blir minst 2 mål i matchen så att jag vinner på Betfair.

Givetvis kollar jag också datumet då matchen spelas, så det inte är alldeles för många dagar tills den startar, jag vill ju helst att den spelas så snart som möjligt så jag kan lägga ett annat bet.

Nu går jag in på Betfair och Unibet och kollar så att oddsen stämmer. Skulle de inte göra det får jag välja en annan match.

Oddset stämmer på Unibet.


Oddset på att Boka (boka betyder att man spelar på att laget inte ska vinna) under 1.5 är också 2.9 och marknadsdjupet är på 6303kr, så det stämmer.

Jag börjar alltid med att spela på (som i detta fallet) Unibet, eftersom de kan begränsa beloppet man kan spela om man har otur. Till exempel kan de sätta att man bara får spela 500kr på just den matchen.
Det är inte roligt om du har spelat för 500kr på Betfair och sen går det bara spela för 200kr på Unibet.

Så jag börjar med att sätta 1000kr på Unibet på att det ska bli under 1.5 mål i matchen till 2.9 gånger pengarna.

Sen Bokar jag samma resultat, alltså under 1.5 mål, med samma belopp (1000kr) på Betfair till samma odds (2.9).

Skillnaden mellan att spela på ett odds på Unibet och Boka ett odds på Betfair är:
Unibet: Det jag kan vinna om jag spelar på ett odds är belopp * odds - belopp, alltså 1000*2.9-1000 = 1900kr plus. Det jag kan förlora är 1000kr.
Betfair: Det jag kan vinna om jag bokar ett odds är alltid samma belopp som jag satsar, alltså 1000kr. Det jag kan förlora är belopp * odds - belopp, alltså 1000*2.9-1000 = 1900kr.
Med andra ord så oavsett ifall matchen slutar med under eller över 1.5 mål, så går jag +-0, lika mycket som jag hade innan, men jag har flyttat pengarna till antingen Betfair eller till Unibet.

Som du kan se på Betfair-bilden här ovanför så blir skulden 1900kr om jag sätter 1000kr, jag måste alltså ha 1900kr på mitt Betfair-konto för att kunna boka spelet.

När det är en insättningsbonus som det är på Unibet, går det fint att lägga flera småbets, låt säga att du exempelvis har 6000kr på ditt Betfair-konto och 2200kr på Unibet efter att du har utnyttjat hela bonusen.
Om du då hittar en match med 8.0 i odds kan du ju inte spela hela beloppet på Unibet, eftersom det skulle kosta 2200*8-2200=15400 att boka oddset på Betfair. Istället kan det vara lämpligt att spela exempelvis 500kr.
Däremot om det är ett gratisbet som till exempel på Betclic, så måste du spela för 250kr på ditt första bet (och vinna över till Betfair) för att få ett gratisbet för 250kr.

Nu när spelet är lagt på båda sidor är det bara vänta på att matchen ska spelas. Lycka till!

För att nämna det återigen så är detta systemet helt bombsäkert! Var bara noggrann så att du inte klickar på fel odds eller fel match! När du gått igenom alla spelbolag som finns listade här ovan (som också kommer att fyllas på regelbundet) är det bara att börja om på nytt med ett nytt konto. Tilläggas bör även att spelbolagen skickar ut mail om erbjudande varje månad där de erbjuder nya insättningsbonusar till dig om du kommer tillbaka till dem, för de ser ju att du förlorar dina pengar och anser givetvis då att du är en bra kund för dem! Vad de inte vet är att du vinner i alla utfall!

När du spelar på betfair så spelar du mot andra personer som bettar. Om du spelar på att ett lag inte kommer att vinna så finns det någon som lagt spelet/bettet på att laget som du spelar på kommer att vinna. Ni byter bara pengar sinsemellan och betfair får sin del genom en kommission om 5 % på din vinst. 

Vad tjänar då jag på detta? Jo, några kronor varje gång någon registrerar sig genom länkarna jag har på bloggen.

Det kan vara lite krångligt i början när man inte är van vid sidorna och att lägga ett odds. Men man får rutin väldigt snabbt och sen går det som tåget. 

Undrar du över något är det bara att kontakta mig!

Lycka till!
2 kommentarer:

 1. Tack för en bra guide! Det jag undrar över är hur du hanterar "riskfritt" spel som välkomstbonus? Guida mig gärna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Det finns lite olika sätt att hantera riskfria spel på enligt mig som jag provat.

   Antingen använder du dem som det är tänkt; dvs du lägger ett riskfritt spel på någon chansoddsare och hoppas den går in. runt 4-5 i odds.

   Eller så spelar du över den precis som vanligt .

   Radera