torsdag 29 juni 2017

Månadens budget summerad och semestermode på

Jag har ägnat en stund åt att fylla i vår budget samt följa upp hur det faktiskt gått mot nu när månaden praktiskt taget är slut.
Så här ser resultatet ut med endast en dag kvar i månaden som jag inte kommer att göra av några pengar på då jag jobbar natt.

Det som står inom parantes är budgeterade utgifter och till höger är faktiska.


Det blev en bra månad med 26.000 kr över när allt är betalt varav 15.000 kr har gått in till Avanza för aktieköp. Nu stundar 15 dagar semester och därför behövs lite extra fickpengar då jag och min fru åker till Seychellerna. Boendet och resan är betalt så det är bara till fickpengar vi behöver. 

Om jag ska vara helt ärlig så bor vi gratis på Hilton för att jag hade en massa Hiltonpoäng som låg och skräpade och flygbiljetterna är betalda med flygpoäng som jag tjänat ihop med våra kreditkort.
Det är de som står längst ner som Coop, Mastercard och Amex. De är knutna till SAS EuroBonus och ger flygpoäng vid varje transaktion.

4 kommentarer:

 1. Hade varit intressant om du vill redovisa vart inkomsterna kommer ifrån. Enligt tidigare inlägg har du en lön på 37 tkr och din flickvän är student.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Juni fick jag en större lön en vanligt eftersom att jag hade nästan 100 timmar för mycket innestående mot vad jag får ha samt över 50 semesterdagar. De cashades ut på junilönen.

   Min fru sommarjobbar också och får därför en högre ersättning än CSN som hon annats går på.

   Adtraction gav väl ca 10.000 och oddsandet på sport 3-4000.

   Radera