tisdag 14 februari 2012

Ser ut att klara månadens mål

Tack vare en bra värdeökning, bettingvinster samt en löneförhöjning ser det ut som att jag kommer att klara målet att lyckas samla ihop 6000 kr t.o.m den 25/2. En är jag inte där så en nedgång på börsen skulle enkelt kunna sätta stopp för mig.

En aktie som givit mig stor hjälp på vägen är Betsson. Den har gått urstarkt trots en skakig och oregelbunden börs. Även då OMX30 backat har Betsson visat upp styrka och bara igår kom det 3 höjningar av riktkursen.

Blackpearl däremot tycks ha fastnat i en nedåtgående trend. Men jag tror på en vändning inom kort och på positiva resultat i rapporten. Samtidigt är jag glad att jag sålde av Lundin Mining då den bara sjunker och sjunker. Jag har varit med i LUMI ganska länge och känner igen mönstret. När det sjunkit tillräckligt mycket så sjunker den lite till och sen är det köpdags igen :)

Nytt för den här veckan är att jag fått lite ändrade arbetstider. Jag börjar mitt tidiga pass kl 04:00. Utan bil är det svårt att ta sig till jobbet och cykla vill jag inte heller göra eftersom att det är rena isgatan utanför. Jag får väl sova över på jobbet de dagar jag jobbar tidigt och istället se det positiva i det hela nämligen mer OB:)

Jag kommer med en månadsrapport antingen i kväll eller i morgon. Jag får ser om jag hinner, ska ju uppvakta min käraste på alla hjärtans dag. Det är något jag aldrig kommer att snåla på. Varken uppvaktningar/födelsedagar eller julklappar. Där går min gräns!

2 kommentarer:

  1. Skicka gärna med hur din aktie portfölj ser ut idagsläget med tack!
    /SS

    SvaraRadera