söndag 16 oktober 2011

Första månadsrapporten och nytt extrajobb

Ja då var det dags att summera månaden som gått. Jag har bemödat mig med att göra en kalkyl som ser och kommer att se ut enligt följande:


Som ni ser har jag ökat på mitt innehav i fonderna och betalat av lite på lägenhetslånet. 
Kategorin "resultat" är värdeökningen eller minskningen sen föregående månad. Kanske lite onödigt men det ger bra översikt över hur det går. I denna rapporten har jag 25 150 kr mer än förra månaden. 

För övrigt har aktierna sjunkit i värde. De var nere någonstans runt 22 000 kr men har återhämtat sig som övriga börsen den senaste tiden. Jag kommer att behålla mina aktier utan att sälja eller köpa den närmsta tiden. Sen får jag se hur det ser ut om några månader. 

Jag var på upplärning på det nya extrajobbet i går, 6.5 timmar blev det. Och jag blev mycket överraskad över betalningen! 280 kr/timmen! Det är härliga pengar det! Det återstår dock att se hur mycket tid jag får över att jobba där och hur mycket jobb som erbjuds, men det verkar väldigt lovande. 

Jag funderar på att ändra lite på mitt månadssparande i fonderna och gå in med mer tyngd i East Capital Ryssland, HSBC GIF Indian Equity och någon Kinafond.

Har ni några bra förslag på fonder?


2 kommentarer:

 1. Tjena!
  Får man fråga vad det är för olika jobb du har, både dagliga och ditt extrajobb?

  Om du inte vill berätta exakt så skulle det endå vara intressant att höra vilket område/sektor du jobbar inom.

  SvaraRadera
 2. Jag vill inte gärna avslöja mer än nödvändigt.

  Men kontakta mig via mail så kan du få lite mer information.

  SvaraRadera